26 травня 2014

На цей раз за фотографії малюків під час відпочинку на свіжому повітрі.

26 травня 2014 на сайті ТМ «Яготинське для дітей» стартує фотоконкурс. Для участі конкурсантам необхідно розмістити на сайті торговельної марки фото зі свого відпочинку на природі з дітьми. В кадрі обов’язково має бути один або декілька продуктів ТМ «Яготинське для дітей».

Механіка участі в конкурсі проста. Учаснику необхідно:

1. Зареєструватися або авторизуватися на сайті www.yagotynkids.com.ua; 2. Зайти в розділ «Скарбничка сюрпризів»; 3. Завантажити фотографію; 4. Поділитися своїми фотографіями в соціальних мережах; 5. Збирати голоси на підтримку свого фото творіння; 6. Отримувати подарунки :)

А подарунки у нас, як завжди, приємні і корисні: якісні та красиві розвиваючі іграшки ТМ «Tolo» і дитячі міні блендери ТМ «Hilton» з набором контейнерів для зберігання приготованих страв — незамінні мамині помічники в організації процессу годування малюка.

Поспішайте, конкурс триватиме лише місяць. Насолоджуйтеся відпочинком на природі, захопіть із собою корисну молочну смакоту від ТМ «Яготинське для дітей», адже на свіжому повітрі у маленьких дослідників прокидається аппетит, і не забудьте зберегти яскраві та незабутні моменти!