20 червня 2014

На радість маленьким ласунчикам ТМ «Яготинське для дітей» розпочинає випуск новинок: йогурту з наповнювачем «Персик» для дітей віком від 8 місяців та сиркової пасти з наповнювачем «Банан» для дітей віком від 6 місяців. Нові смаки стали переможцями дегустаційного дослідження серед мам та малюків.

Дитяче молочне харчування ТМ «Яготинське для дітей» виробляється на спеціалізованому заводі, оснащенному найсучаснішим обладнанням від світових виробників, за унікальною рецептурою з урахуванням смакових переваг діток. Для виробництва молочного харчування для найменших українців ми використовуємо лише молоко преміум-класу від молочних господарств, які пройшли сертифікацію як постачальники сировини для виробництва дитячої продукції.

До найякіснішого молока ми додаємо виключно натуральні фруктові наповнювачі від компанії «Аграна Фрут Україна», що також пройшли відповідну сертифікацію. Всі фрукти та ягоди для приготування наповнювачів сертифіковані для виробництва дитячого харчування. Європейські технології, що використовуються компанією «Аграна Фрут Україна», зберігають корисні властивості фруктів і ягід. Крім того, як і вся продукція ТМ «Яготинське для дітей», новинки не містять цукру.