27 вересня 2011

Холдинг «Молочний Альянс», що поєднує потужні підприємства з переробки молока, а також популярні молочні та сирні бренди, щоквартально виділяє на благодійні проекти по 100 000 грн. Ці кошти розподіляються між всіма виробничими підприємствами холдингу, після чого заводи перераховують їх на медичні, соціальні, спортивні та інші проекти своєї області.

Кошти на благодійність виділяються на Пирятинському, Баштанському, Городенківському, Новоархангельському сирзаводах, Золотоніському маслоробному комбінаті, а також на Яготинському маслозаводі. Крім того, «Молочний Альянс» щодня робить свій вагомий внесок у розбудову здорового суспільства, виробляючи лише високоякісні молочні продукти без додавання рослинних жирів, антибіотиків, консервантів та барвників та інших шкідливих для здоров’я сполук. Якість усієї продукції холдингу постійно отримує найвищі відзнаки різноманітних українських та міжнародних конкурсів та перевіряючих служб. Піклуючись про екологію, холдинг встановлює на підприємствах найсучасніше обладнання з очищення стоків. Так, унікальне очисне обладнання вже встановлено на Пирятинському та Баштанському сирзаводах, на черзі — Золотоніський маслоробний комбінат.

«До нас надходять найрізноманітніші запити про фінансову підтримку, — розповідає Сергій Миколайович Вовченко, Голова Ради Директорів АТ „Молочний Альянс“. — Так, за третій квартал 2011 року у Миколаївській області ми підтримали дитячу першість з веслування та каное, закупили спортивну форму для баштанської ЗОШ № 2, фінансово підтримали будівництво церкви та обласне святкування річниці Незалежності України, у Черкаській області нас попросили профінансувати шкільну екскурсію, у Київській — допомогти з купівлею меблів для дитсадка, косметичним ремонтом у школі, облаштуванням дитячих майданчиків міста тощо».

Керівництво холдингу прагне, щоб інформація про готовність Альянсу підтримувати соціальні проекти дійшла до благодійних організацій України і вони сповна могли нею скористатись.