18 червня 2015

Група компаній «Молочний Альянс», лідер молочної галузі України, у пошуках нових ринків збуту, презентує свою продукцію на найбільшій продовольчій виставці Африканського континенту — Africa’s Big Seven, яка відбудеться 21–23 червня 2015 року в Йоганнесбурзі.

На виставці відбудеться презентація твердих сирів торгових марок «Славія», «Пирятинъ» і «Златокрай», цільного коров’ячого молока тривалого зберігання ТМ «Славія» в упаковці Тетра Пак, вершкового масла ТМ «Славія», сухого молока, сухої демінералізованою сироватки, а також білково-жирових продуктів.

Продукція ГК «Молочний Альянс», відібрана для участі у виставці, має міжнародні сертифікати якості та безпеки харчових продуктів: ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, HACCP та HALAL.

Africa’s Big Seven — найбільша продовольча виставка на континенті. Охоплює 7 сегментів, які представлені самостійними експозиціями: від свіжих продуктів харчування та інгредієнтів до виробничих технологій і рішень для роздрібної торгівлі. У минулому році виставку відвідали 14 657 спеціалістів з 50 країн світу.