29 грудня 2017

Працівники ПАТ «Яготинський маслозавод» провели контрольну перевірку молока ТМ «Яготинське» 2,6% жиру в упаковці Пюр-Пак масою 2 кг на сквашування.

В рамках експерименту були відібрані три зразки молока однієї дати та партії виробництва. З кожної упаковки молоко було відлито до склянок, які залишили на добу зберігатись при різних температурних режимах та умовах: в холодильнику, в кімнаті на столі та на батареї. Також, в окрему склянку було відлито молоко і додана закваска, яку залишили на столі. Експеримент показав, що молоко у трьох склянках залишилось рідким, а у склянці із закваскою — вийшла якісна простокваша. Всі подробиці та результати експерименту ви маєте змогу побачити наочі в нашому відео.