11 квітня 2016

Група компаній «Молочний альянс» першою серед молочних компаній України виконала замовлення європейського партнера на промислову поставку молочної продукції. Замовником виступила компанія «Український торговий дім «Надія» з міста Варна (Болгарія).

«Замовлення носить пробний характер з метою вивчення попиту та смакових переваг споживачів. Продукція надійде у продаж в спеціалізовані магазини, які орієнтовані на населення із країн СНД. Перший магазин, в якому буде продаватися продукція брендів Групи компаній „Молочний альянс“, називається „Українка“, він знаходиться у місті Варна», — прокоментував Голова наглядової ради ГК «Молочний альянс» Сергій Вовченко.

Перша партія експорту до Болгарії включає тверді сири торгових марок «Пирятинъ» та «Славія», молоко питне ультрапастеризоване ТМ «Яготинське», молоко питне ультрапастеризоване вітамінізоване для дітей ТМ «Яготинське для дітей», масло солодковершкове ТМ «Златокрай».

Нагадаємо, з 10 січня 2016 року ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» та Філія ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», які входять до Групи компаній «Молочний альянс», набули право експортувати продукцію власного виробництва до країн Євросоюзу.