15 травня 2019

Один із лідерів молочної галузі України — ГК «Молочний альянс» — бере участь у найбільшій в Азії міжнародній продовольчій виставці SIAL China 2019. Виставка проходить на майданчику Шанхайського міжнародного виставкового центру з 14 по 16 травня. Згідно з офіційними даними організаторів, в цьому масштабному галузевому заході беруть участь близько 4,3 тис. компаній і виробників з усього світу.

Для ГК «Молочний альянс» участь в цій найбільшій виставці в Азії має дуже важливе значення.

«Китай — дуже великий, багатогранний та перспективний ринок для українських експортерів молочної продукції. І участь у цій виставці — гарний привід в черговий раз заявити про себе, представити свою продукцію і, звичайно ж, наростити обсяги поставок і розвинути асортимент з урахуванням вподобань китайських споживачів», — розповіла комерційний директор ГК «Молочний альянс» Вікторія Предборська.

Експозиція ГК «Молочний альянс» розташована на стенді в Молочному павільйоні виставки. На ній представлені сухі молочні продукти, тверді і чеддерні сири, терта моцарелла і вершкове масло.

В ході роботи виставки її учасники та відвідувачі зможуть особисто оцінити якість продукції, яку виробляють підприємства компанії. Для цього представники «Молочного альянсу» проводять для майбутніх замовників і діючих партнерів дегустації.

Слід зазначити, що ГК «Молочний альянс» експортує до Китаю вершкове масло, сухе незбиране молоко, сухе знежирене молоко, суху демінералізованою сироватку.

Виставка SIAL China проходить у Шанхаї щорічно і традиційно залучає представників ринку оптової та роздрібної торгівлі, виробників напоїв і продуктів харчування, представників готельного бізнесу, сфери послуг і багатьох інших гравців, пов’язаних з продуктовим бізнесом. Очікується, що в нинішньому році захід відвідають близько 112 тис. професіоналів у продовольчій сфері.