Сир твердий «Парменталь» 40% жиру
Поживна цінність на 100 г продукту: | |
Енергетична цінність | 1363 кДж / 326 ккал |
Жири | 23,5 г |
Білки | 28,5 г |
«Парменталь» від ТМ «Славія» — це гідний та доступний для українців аналог елітних сирів європейської якості. Сир «Парменталь» виготовлений із нормалізованого пастеризованого молока, з використанням бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій та ферментного препарату, який згортає молоко. Мінімальний строк дозрівання «Парменталю» — 2 місяці.
Завдяки своєму пікантному та злегка гострому смаку, сир «Парменталь» від ТМ «Славія» прикрасить будь-який стіл у якості самостійної закуски — додайте до сиру персики, нектарин, яблука і груші, кілька скибочок стиглої дині та очищені горіхи.
Вам также будет интересно:
Гид по сырам для настоящего гурмана
10 вкуснейших сыров, которые стоит попробовать уже сегодня
Меню для гурманов — учимся готовить сырные дип-соусы
Упаковка | Флоу-пак | |
Форма | Брикет | |
Маса нетто | 220 г | |
Строк та умови зберігання | 6 місяців за температури -4...+6°С | |
Штрих-код | 4820023263673 | |
Розмір ящика | 40,0×9,8×12,0 см | |
Кількість у ящику | 16 шт. | |
Маса ящика нетто | 3,52 кг | |
Маса ящика брутто | 3,67 кг |