Поживна цінність на 100 г продукту:
Енергетична цінність 288 кДж / 69 ккал
Жири 2,5 г
Вуглеводи 6,5 г
Білки 5,0 г

Грецький йогурт дуже популярний у світі і його популярність зростає щодня завдяки:

  • високим органолептичним характеристикам;
  • багатофункціональності. Йогурт може використовуватись як самостійний продукт, як десерт із різними наповнювачами (фрукти, пластівці, ін.), та входити до складу кулінарних виробів (заправка для салатів);
  • культури, що входять до складу йогурту, сприяють нормальному та здоровому травленню;
  • великий вміст білку, що перевищує у 3 рази стандартний вміст білку (білкова дієта є популярною в світі).

Культури SoGreek, які використовують в технології Грецького йогурту ТМ «Яготинський»,  є спадщиною о. Крит. Вони забезпечують м’який вершковий смак та дозволяють створити здоровий і смачний вибір для активних жінок, з низьким вмістом жиру та високим вмістом білку та пробіотиками. Ці культури є спадщиною старовинної грецької кулінарії — штами отримані з банку культур Афінського аграрного університету.

Упаковка Пластиковий стакан
Маса нетто 300 г
Строк та умови зберігання 21 доба за температури +2...+6°С
Штрих-код 4820006534301
Розмір упаковки Ø9,5×9,5 см
Розмір ящика 42,0×20,0×13,5 см
Кількість у ящику 6 шт.
Маса ящика нетто 1,8 кг

Аналогічні продукти

Йогурт «Чорниця» 2,1% жиру
Йогурт «Чорниця» 2,1% жиру Пластиковий стакан, 280 г
Йогурт «Полуниця» 2,1% жиру
Йогурт «Полуниця» 2,1% жиру Пластиковий стакан, 280 г
Йогурт «Манго» 2,1% жиру
Йогурт «Манго» 2,1% жиру Пластиковий стакан, 280 г
Йогурт «Вишня-ревінь» 2,1% жиру
Йогурт «Вишня-ревінь» 2,1% жиру Пластиковий стакан, 280 г
Йогурт «Турецький», 10% жиру
Йогурт «Турецький», 10% жиру Пластиковий стакан, 300 г