В ТРЦ «Блокбастер» успішно працює маленький завод «Яготинське для дітей», де виробництвом продукції займаються діти

19 серпня 2014

Саме в дитинстві, коли так хочеться вирости, дорослий світ сприймається як найбажаніша казка. В Кідландії, що розташована в ТРЦ «Блокбастер», діти можуть втілити свої мрії та відчути себе дорослими, гратися та веселитися, паралельно отримуючи знання і навички, які знадобляться їм у реальному житті.

Саме тут працює зменшена копія заводу з виробництва дитячого молочного харчування «Яготинське для дітей», де малята віком від 4-х до 12 років можуть спробувати себе у ролі працівника заводу. Тут маленькі працівники приймають фермерське молоко на виробництво, перевіряють його якість, нормалізують та пастеризують продукт, фасують підготовлене молоко та отримують його у подарунок. Паралельно оператор станції розповідає малечі багато цікавого про молоко та його переробку.

Дитячий парк професій «Кідландія» — є найбільшим в Україні інтерактивним розважальним парком. Тут діти можуть знайомитися з різними професіями, заробляти ігрові гроші, витрачати їх на розваги, навчання та сувеніри або накопичувати на банківському рахунку. Маленькі громадяни Кідландії матимуть змогу у цікавій для них та легкій для сприйняття формі дізнатися про те, як працює економіка в дорослому світі, зрозуміти цінність праці та навчитися відповідально ставитись до грошей.

У Кідландії функціонує 50 ігрових станцій — від заводу з виготовлення дитячого харчування до школи мистецтв, від пожежної частини до салону краси. Тут дитина може «освоїти» більш ніж 100 професій — від лікаря до пілота, від фотооператора до автогонщика. Таке розмаїття допоможе дитині розширити світогляд, розкрити свій талант, а можливо — знайти свій майбутній фах та улюблену справу.

Ігрові станції проекту розраховані на дітей різних вікових груп. Кожна дитина віком від 4-х до 16-ти років може брати участь у ігрових активностях. Для малюків до 4-х років також передбачено можливість приємного та корисного перебування в Кідландії із забезпеченням усіх зручностей — сповивальної зони, зони відпочинку та розваг, цікавих та безпечних саме для цієї вікової групи.