14 серпня 2014

Новий твердий сир «Дитячий» від ТМ «Славія» створено за унікальною рецептурою спеціально для харчування дітей віком від 3-х років. Він виробляється з особливою турботою та любов’ю з натурального коров’ячого молока найвищої якості та адаптований до потреб організму, що швидко росте, а також до дитячих смаків. Даний продукт є менш жирним (масова частка жиру в сухій речовині становить 45%) і містить менше солі в порівнянні з класичними рецептурами твердих сирів. Натуральний твердий сир «Дитячий» від ТМ «Славія» містить багато кальцію в оптимальному поєднанні з фосфором та білками, а також вітаміни, А, В, Е, РР.

Важливо, що вміст молочного жиру в сирі в 10 разів більше, ніж у молоці. За вмістом білків, необхідних дитячому організму для росту, сир стоїть вище, ніж м’ясо чи яйця. Більше того, білки з сиру засвоюються організмом набагато краще, ніж рослинні, тож користь від споживання якісного сиру важко переоцінити.

Новинка, як і вся продукція ТМ «Славія» виробництва Баштанського сирзаводу, є натуральною та корисною, виготовляється з «живого» коров’ячого молока без додавання шкідливих для здоров’я сполук — рослинних жирів, антибіотиків і консервантів.