2 квітня 2014

Твердий сир «Горіховий» жирністю 50% в сухій речовині — торгової марки «Пирятинъ» — має виражений сирний, злегка кислуватий смак з ароматом волоського горіха. Відмінною особливістю цього виду сиру є поєднання фенугрека — насіння родини бобових — і аромату волоського горіха, смак і аромат яких вдало поєднується зі смаком і ароматом сиру.

Консистенція сирного тіста — пластична, ніжна, злегка ламка на вигині. На розрізі має малюнок, що складається з вічок щілиноподібної або кутастої форми, із вкрапленням насіння фену грека, рівномірно розташованих по всій масі. Колір сирного тіста від світло-жовтого до жовтого.

Новий сир «Горіховий» має приємний ніжний сирний смак, а його яскраво виражений горіховий смак додасть особливого смаку традиційним стравам. Він прекрасно смакуватиме як самостійний продукт, а також підійде для приготування бутербродів. Його можна додавати до картоплі, піци, спагеті, різноманітних салатів тощо.

Цей сир, як і інша продукція ТМ «Пирятинъ», виготовляється виключно з натурального коров’ячого молока без додавання рослинних жирів, антибіотиків, консервантів та інших шкідливих для здоров’я сполук.