20 січня 2014

Голова правління ПАТ «Золотоніський маслоробний комбінат» Кулініч Владислав Віталійович посів почесне 7 місце у рейтингу «ТОП-10: бізнес-лідери Черкащини» у 2013 році за версією порталу «Діловий регіон».

Такі результати експертного опитування, яке провели у грудні 2013 року портал «Діловий регіон» спільно з Фондом регіональної політики в рамках спецпроекту «ТОП-10: бізнес-лідериЧеркащини-2013». Експертам, до числа яких увійшли журналісти ЗМІ, бізнесмени та підприємці, депутати обласної та районних рад, службовці облдержадміністрації, банкіри, керівники громадських об’єднань тощо, було запропоновано назвати та визначити найбільш успішних та впливових бізнесменів, директорів та менеджерів Черкаської області. Організатори дослідження поставили перед експертами завдання керуватися не лише успішністю фігуранта, яка включає в себе комерційну і ділову активність та стабільність компанії, підприємства у 2013 році, але й враховували соціальну відповідальність бізнесу, участь фігурантів у суспільних проектах.

Подібне дослідження на Черкащині було проведене вперше.

Підсумки опитування було оприлюднено на порталі «Діловий регіон» http://dr.ck.ua 31 грудня 2013 року. Ознайомитися з ними, а також з методикою дослідження можна за адресою: http://dr.ck.ua/news/region/9320.