Більше 50 000 дітей відвідали зменшену копію заводу з виробництва дитячого молочного харчування «Яготинське для дітей» в ТРЦ «Блокбастер»

20 березня 2015

За 1-й рік існування дитячого міста професій «Кідландія», організованого в ТРЦ «Блокбастер» в Києві, зменшену копію заводу «Яготинське для дітей», на якому малюки можуть ознайомитися з процесом виробництва молочних продуктів, взяти в ньому участь і отримати подарунки, відвідали близько 52 000 дітей.

Цього року ГК «Молочний Альянс» продовжує успішну співпрацю з дитячим містом професій. Всі маленькі «співробітники» молочного заводу «Яготинське для дітей» обов’язково отримають в подарунок брендовані сувеніри. Крім того, на 2015 рік заплановано проведення в «Кідландії» безкоштовних творчих майстер-класів від ТМ «Яготинське для дітей», покликаних розкрити дитячі таланти в галузі малювання, ліплення, декупажу, розвинути дрібну моторику ручок, посидючість, пам’ять і спостережливість малюків. Час проведення майстер-класів ми повідомимо додатково, слідкуйте за новинами на сайті.

«Кідландія» — це масштабний інтерактивний розважальний парк, загальна площа якого становить 4500 кв.м. 50 ігрових станцій «Кідландії» охоплюють більш ніж 100 професій — від лікаря до пілота, від фоторепортера до автогонщика. Така різноманітність допоможе дитині розширити кругозір, розкрити свій талант, або навіть знайти своє майбутнє покликання. Однією з таких ігрових станцій є прототип заводу дитячого харчування «Яготинське для дітей». На цій станції діти можуть ознайомитися з виробничим процесом виготовлення молока і взяти в ньому участь, дізнатися багато цікавої та корисної інформації та отримати подарунки.