23 лютого 2015

ПАТ «Баштанський сирзавод» успішно пройшов сертифікацію на відповідність інтегрованої системи управління безпечністю та якістю харчових продуктів вимогам двох міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 22000 (HACCP). Аудит провела швейцарська компанія SGS і встановила, що виробництво натуральних твердих, чеддерних, розсільних, плавлених і ароматизованих сирів, а також виробництво вершкового масла, пастеризованого молока та кисломолочної продукції на Баштанському сирзаводі відповідає всім вимогам міжнародних норм, що підтверджено сертифікатами ISO 9001 та ISO 22000 (HACCP).

Дані міжнародні стандарти визначають вимоги до системи управління безпечністю та якістю харчових продуктів і розроблені спеціально для організацій, які бажають довести свою здатність систематично виробляти якісну продукцію, що задовольняє потреби споживачів. Термін дії сертифікатів становить 3 роки, після чого аудит необхідно повторити.

ПАТ «Баштанський сирзавод» входить до складу Групи компаній «Молочний Альянс», працює на сирному ринку України вже майже 40 років і має репутацію виробника високоякісної молочної продукції. Це сучасне базове підприємство з виробництва сирів, вершкового масла, сухого знежиреного молока, кисломолочної та цільномолочної продукції. Персонал, який бере участь у функціонуванні системи менеджменту якості має достатній рівень освіти, професійної підготовки і компетентності, що дозволяє йому вміло застосовувати досвід і знання під час виготовлення продукції.

Продукція заводу продається під торговою маркою «Славія». Продуктовий портфель ПАТ «Баштанський сирзавод» складається з більш ніж 80 асортиментних позицій. Продукція заводу користується незмінно високою популярністю у споживачів.