18 жовтня 2013

Час літніх канікул закінчився і завод дитячого молочного харчування знову відчинив свої двері перед найбільш вимогливими і уважними відвідувачами — молодими батьками, які купують молочні продукти ТМ «Яготинське для дітей» для своїх малюків.

Подорож на завод, де виробляють корисні молочні ласощі для найменших, почалася для екскурсантів з комфортабельного мікроавтобуса, який стартував суботнім ранком від станції метро «Харківська». По приїзду на завод гостей чекав теплий прийом заводчан, гарячий чай і кава з легкими закусками для відновлення сил.

Після перекусу настала найцікавіша частина програми — історія про те, як створюються смачні та корисні молочні продукти для малюків з демонстрацією всього виробничого процесу. Молоді батьки пройшли всіма цехами підприємства, відвідали саме його серце, дізналися звідки на завод надходить молоко, як перевіряють його якість, як воно очищується і сортується, і як створюються такі улюблені малюками молочні продукти. Гості змогли переконатися, що весь процес виробництва на заводі «Яготинське для дітей» повністю автоматизований і з моменту надходження на завод до фасування готової продукції молоко «не бачить» людських рук, а тільки блискучу поверхню герметичних труб і резервуарів.

Батьки переконалися, що вся продукція нового унікального заводу виготовляється з натурального фермерського молока високої якості, що пройшло сувору сертифікацію, для сквашування молока використовуються виключно високоякісні закваски європейських виробників, а для отримання смаку додаються натуральні фруктові, овочеві та ягідні наповнювачі, вирощені в екологічно чистих районах України. Для того, щоб зробити продукт солодким, використовується натуральна фруктоза, а не шкідливий для дитячого організму цукор. На заводі також зовсім не використовуються консерванти та синтетичні барвники. Досвідчений екскурсовод змогла піднести гостям складну технологічну інформацію дуже цікаво і зрозуміло, а на запитання батьків відповіли директор заводу Сергій Косяченко, завідуюча виробництвом Валентина Довга і завідуюча лабораторією Людмила Бардакова.

Після екскурсії відвідувачі пішли на дегустацію, де змогли скуштувати продукцію заводу «Яготинське для дітей» і продовжити бесіду. Всі гості залишилися дуже задоволені поїздкою, вони отримали пам’ятні подарунки та нові корисні знання. А найголовніше — набули впевненості в тому, що дають своїм діткам найкраще — натуральне, смачне і корисне молочне харчування «Яготинське для дітей».

За першою осінньою екскурсією будуть організовані ще дві в листопаді, записатися на них можна на сайті: http://yagotynkids.com.ua.