12 грудня 2014

Група компаній «Молочний Альянс» завжди із задоволенням відгукується на звернення щодо підтримки цікавих творчих і навчальних проектів для дітей та молоді. Так і цього разу «Молочний Альянс» годував смачними та корисними молочними продуктами учасників VІ Регіональної конференції старшокласників «Модель ООН: Сканді — 2014», яка вже традиційно щороку проходить в Скандинавській гімназії м. Києва.

Цьогоріч конференція мала назву «Консолідація у вирішенні глобальних проблем людства шляхом міжнародної співпраці». Ця «дитяча» гра сприяє вирішенню дорослих проблем, привертає увагу молоді до глобальних проблем людства, а наявність міжкультурного діалогу розвиває внутрішню культуру майбутніх дипломатів, що включає в себе правила спілкування, розуміння особливостей національного менталітету тощо.

«Модель ООН» — це не просто хобі, це більш як розвага, це стиль життя для сучасної креативної молоді, що цікавиться не тільки глобальною політикою, але й усім світовим порядком у цілому. Під час науково-практичної конференції учасники команд розглядали такі важливі для суспільства питання, як створення інформаційної безпеки населення держав-членівООН, запобігання гонки озброєнь в космічному просторі, розробка інноваційних методів охорони здоров’я, що не суперечать релігійним поглядам, роль ООН в розвитку інституту верховенства права та роль ООН у боротьбі зі світовою корупцією як фактором економічного і правового впливу на міжнародну політику. VІ Регіональну конференцію старшокласників «Модель ООН: Сканді — 2014» також відвідав аташе з питань оборони посольства Швеції в Україні пан Хокан Хедстрьом, який у своєму виступі зазначив, що саме молодь є дієвою силою на шляху до становлення миру і злагоди в суспільстві.