25 січня 2013

АТ «Молочний Альянс» і Благодійний Фонд «День творіння» провели спільну акцію: відділенню дитячої онкології Національного Інституту Рака було передано гуманітарну допомогу.

22 січня 2013 року на територію Інституту було доставлено продукцію ПАТ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» — молочне харчування для дітей. 60 маленьких пацієнтів віком від 9 місяців та старше отримали кефір, питні йогурти й сирки. Ці молочні продукти допоможуть дітям і сприятимуть реабілітації й відновленню шлунково-кишкового тракту під час лікування хіміотерапією.

Компанія «Молочний Альянс» регулярно виділяє кошти на благодійні проекти. Це дозволяє їй приймати участь у соціальному житті країни, підтверджуючи тим самим свою активну громадянську позицію.

Внесок «Молочного Альянсу» у розвиток здорового суспільства — випуск винятково натуральної продукції на основі якісної, ретельно відібраної сировини. Компанія сподівається, що молочне харчування, виготовлене з любов’ю до дітей, допоможе пацієнтам Інституту швидше впоратися із хворобою й відчути підтримку, увагу й турботу, які їм зараз дуже необхідні.