-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Гриби (свіжі чи заморожені) — 500 г
- Масло ТМ «Яготинське» 73% жиру — 1 ст. ложка
- Оливкова олія — 1 ст. ложка
- Цибуля — 1 шт.
- Часник — 3 зубки
- Сіль та перець — за смаком
- Борошно пшеничне — 1 ст. ложка
- Сметана ТМ «Яготинське» 20% жиру — 3/4 чашки сметани
- Сир твердий ТМ «Пирятин» — 100 г
Приготування:
- Гриби почистити та нарізати.
- Нагріти сковороду, додати вершкове масло та оливкову олію.
- Гриби викласти на сковороду і протушкувати 5-7 хвилин, постійно помішуючи.
- Додати цибулю і часник. Зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою і тушкувати гриби ще 10-15 хвилин.
- Додати борошно, сіль і перець, добре перемішати, додати сметану і потримати на вогні, але не доводячи до кипіння.
- Викласти гриби в дві форми для запікання, посипати сиром, посолити і поперчити.
- Поставити в духовку, розігріту до 170-200°C, на 15-20 хвилин.
- Перед тим, як подавати на стіл, дати страві трохи охолонути.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття