Menu
Джерело: pexels.com

5 смачних сендвічів, від яких неможливо відірватися

Пропонуємо вам поекспериментувати і приготувати кілька сендвічів самостійно. Для цього ми зробили підбірку оригінальних рецептів: вегетаріанський сендвіч, сендвіч з шинкою, салямі, індичкою і яловичиною.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

В останні роки в кафе і булочних з'явилося безліч смачних сендвічів, бургерів та паніні з різноманітними добавками. Пропонуємо вам поекспериментувати і приготувати кілька сендвічів самостійно. Для цього ми зробили підбірку оригінальних рецептів: вегетаріанський сендвіч, сендвіч з шинкою, салямі, індичкою і яловичиною.

Що ж, пропонуємо вам поекспериментувати і приготувати кілька сендвічів самостійно. Для цього знадобиться гриль або сковорода для гриля, багети або булочки і, звичайно ж, інгредієнти: помідор, сир проволоне, м'ясо, салямі, базилік, сіль і перець.

Вегетаріанський сендвіч в грилі з помідорами і сиром проволоне

  • 1 багет або булочка довжиною приблизно 30 см
  • 1 столова ложка оливкової олії
  • Дрібка сухого орегано або базиліка
  • Дрібка часникової пудри
  • 150-200 грамів сиру проволоне, нарізаного дрібними скибочками
  • 2 середніх круглих помідори, нарізаних скибочками
  • Сіль та перець

Візьміть ніж із зубчиками, зріжте верхівку багета і розріжте багет по горизонталі. У тарілці добре перемішайте оливкову олію з орегано (базиліком) і часниковою приправою. Збризніть олію на половинки багета.

Гриль нагрійте до середньої температури. Візьміть одну половинку багета, викладіть на неї половину сиру, потім помідор, посоліть і поперчіть, викладіть другу половину сиру, зверху накрийте другою половинкою багета.

Покладіть сендвіч в гриль на 3 хвилини — так, щоб розтопився сир. Коли сендвіч буде готовий, розріжте його на 3-4 частини, і можна подавати на стіл. Смачного!

Сендвіч з сиром

Ситний сендвіч з шинкою, салямі та сиром проволоне

  • 1 велика булочка для сендвіча
  • 2 скибочки шинки
  • 2 скибочки салямі
  • 1 скибочка сиру проволоне
  • 1/4 чашки подрібненого латуку
  • Трошки свіжої цибулі (за бажанням)
  • Дрібка базиліку
  • 1 чайна ложка оливкової олії
  • 1 чайна ложка червоного оцту
  • Сіль та перець

Булочку розріжте горизонтально, збризніть оливковою олією та оцтом. На одну половинку булочки викладіть шинку, салямі і сир. Зверху викладіть латук і приправи, посоліть і поперчіть. Накрийте другою половинкою булочки. Сендіч готовий!

Сендвіч з сиром

Сендвіч з яловичиною, салямі та сиром проволоне

  • 4 булочки для гамбургера
  • 500 грамів яловичого фаршу
  • 1 чайна ложка часникової/трав'яної приправи без солі
  • 4 скибочки сиру проволоне
  • 8 скибочок салямі
  • Півчашки подрібненого маринованого червоного перцю
  • Кілька подрібнених чорних оливок (2 столових ложки)
  • 8 чайних ложок майонезу або іншого соусу

Нагрійте гриль або сковорідку для гриля. З фаршу сформуйте чотири коржі (розміром з булочку), посоліть і поперчіть, підсмажте з обох сторін. На кожен м'ясний коржик покладіть 1 шматочок сиру і 2 шматочки салямі. Зачекайте, доки сир розтане.

Булочки розріжте на 2 частини по горизонталі. По внутрішній стороні кожної булочки розподіліть майонез та оливки, покладіть м'ясний корж з сиром і салямі, накрийте другою булочкою. Сендвіч готовий! Смачного!

Сендвіч з сиром

Підсмажений сендвіч з індичкою і сиром проволоне

  • 2 шматочки білого хліба
  • 2 столових ложки майонезу
  • 4 тонких скибочки помідору
  • Сіль та перець
  • 1 чайна ложка подрібненого базиліку
  • 3 скибочки запеченої індички
  • 2 скибочки сиру проволоне
  • 1 столова ложка приправи чатні або іншої кисло-солодкої фруктово-овочевої приправи
  • 1 столова ложка масла для смаження

Розподіліть майонез по шматочках хліба. Викладіть шматочки помідора, посоліть і поперчіть, додайте базилік. Тепер прийшов час індички. На один шматочок сиру додайте соус чатні, накрийте другою скибочкою сиру. Сир покладіть на сендвіч. З'єднайте дві частини хліба. Тепер намастіть сендвіч маслом з обох сторін і підсмажте на сковороді так, щоб хліб придбав коричневий відтінок. Сендвіч готовий!

Сендвіч з сиром

Італійський сендвіч з паприкою, яйцем та двома видами сиру

  • 4 шматочки білого італійського хліба або хліба з кунжутом
  • 3 великих яйця
  • Дрібка базиліку або орегано
  • Сіль та чорний перець
  • Півчашки маринованого червоного перцю (викладіть на друшляк, щоб стекла рідина)
  • 50 грамів сиру проволоне, нарізаного скибочками
  • 30 грамів сиру пармезан, нарізаного скибочками
  • Оливкова олія

Нагрійте гриль для паніні або гриль-сковороду. У невеликій тарілці збийте яйця з сіллю, перцем і орегано. Візьміть сковороду з антипригарним покриттям, нагрійте її на середньому вогні та підсмажте яйця (на це піде в середньому 3 хвилини).

Розділіть яйця, перець і сир на дві порції. Викладіть їх на хліб і накрийте другою половинкою хліба. Змастіть зовнішню сторону хліба оливковою олією і покладіть сендвічі в гриль. Зачекайте, поки розтопиться сир. Смачного!

Сендвіч з сиром

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття