Сир «Бринза» ТМ «Яготинське» — це м'який розсільний сир, який відрізняється дуже приємний смаком і унікальною текстурою. Він прекрасно підійде до будь-якого застілля, а також сподобається всім любителям солоненького.

Сир «Бринза» виготовляється з пастеризованого коров’ячого молока шляхом сквашування його закваскою чистих молочнокислих культур. Завдяки натуральному способу виробництва сир «Бринза» набуває незрівнянного, в міру солоного, кисломолочного смаку і запаху та пластичної консистенції.

Сир «Бринза» широко вживаний в українській кухні. Його кладуть у салати, піцу та на бутерброди, використовують як начинку для пирогів, додають до галушок, каш та картоплі. Особливо популярним цей сир є на Закарпатті, він є невід’ємним інгредієнтом багатьох традиційних страв, таких, наприклад, як банош, керезет та мачанка.

Читайте також: 

Що приготувати з бринзою — смачні страви закарпатської, словацької та турецької кухні

Гід по сирах для справжнього гурмана

10 надзвичайно смачних сирів, які варто спробувати вже сьогодні

 

Упаковка Плівка вакуумна
Маса нетто 200–250 г
Строк та умови зберігання 30 діб за температури 0...+8°С
Розмір упаковки 11,5×3,0 ×7,0 см
Розмір ящика 39,5×9,5×26,0 см
Кількість у ящику 12 шт.

Аналогічні продукти

Сир м'який «Любительський» 40% жиру
Сир м'який «Любительський» 40% жиру Плівка вакуумна, 200–250 г
Сир «Адигейський» 45% жиру
Сир «Адигейський» 45% жиру Плівка вакуумна, 300–330 г