Сир м’який «Моццарелла» ТМ «Яготинське» — це натуральний молочний продукт, що виготовляється за традиційним рецептом на сучасному обладнанні італійської компанії «COMAT UNICA A».

«Моццарелла» виробляється з цільного коров’ячого молока з додаванням кухонної солі, бактеріальних культур мезофільних молочнокислих бактерій, термофільних стрептококів та болгарської палички, а також молокозгортуючого ферментного препарату мікробіального походження, завдяки якому продукт можуть споживати вегетаріанці. До складу розсолу входить вода питна, харчова сіль та лимонна кислота.

М’який сир «Моццарела» в розсолі від ТМ «Яготинське» має пластичну консистенцію та ніжний нейтральний смак, властивий класичній моццареллі. Продукт має вигляд кульок великого або малого розміру із білосніжною блискучою поверхнею та гладкою шкіркою.

Сир м’який «Моццарелла» ТМ «Яготинське» — це прекрасна самостійна закуска, яка ідеально поєднується з білим вином, ягодами і оливками. Він також може бути прекрасним десертом. Цей продукт додасть незабутнього смаку різноманітним салатам, лазаньї, макаронним запіканкам, піці й багатьом іншим стравам, а ще — стане відмінною начинкою для пельменів і випічки.

Читайте також:

Кулінарія для сирних гурманів — 3 рецепти з моццареллою, проволоне та сиром чеддер

Гід по сирах для справжнього гурмана

Меню сирного гурмана — правила та секрети сирної тарілки

Упаковка Пластиковий стакан
Маса нетто 510 г
Маса продукту 260 г
Строк та умови зберігання 30 діб за температури -4...+6°С
Штрих-код 4820006532949
Розмір упаковки Ø11,6×8,0 см
Розмір ящика 60,4×24,4 ×8,9 см
Кількість у ящику 10 шт.

Аналогічні продукти

Сир розсільний «Бринза» 45% жиру
Сир розсільний «Бринза» 45% жиру Плівка вакуумна, 200–250 г
Сир м'який «Любительський» 40% жиру
Сир м'який «Любительський» 40% жиру Плівка вакуумна, 200–250 г
Сир «Адигейський» 45% жиру
Сир «Адигейський» 45% жиру Плівка вакуумна, 300–330 г