19 жовтня 2015

Твердий сир «Український»Баштанський сирзавод розпочав виробництво нового пластового твердого сиру «Український» з масовою часткою жиру 50% в сухій речовині. Новинка виготовляється за державним стандартом ДСТУ 4421:2006.

Твердий сир «Український» має злегка пряний насичений сирний смак без сторонніх присмаків і запахів і пластичну ніжну консистенцію з невеликою кількістю вічок круглої та овальної форми. Сир твердий «Український» виготовляється з цільного коров´ячого молока, солі, корисних молочнокислих бактерій та ферментного препарату мікробіального походження.

Це натуральний корисний продукт, що містить виключно молочні жири. Сир «Український» ідеально смакує як самостійний продукт, чудово поєднується з вином і фруктами, а також може стати прекрасним доповненням до запечених страв, таких як піца, паста, лазанья тощо.