27 травня 2016

«Пирятинський сирзавод», відомий на всю Україну своїми смачними сирами, відтепер вироблятимете й сухе молоко. 25 травня на підприємстві було відкрито модернізований цех з виробництва сухої молочної продукції.
Процес реконструкції приміщення та встановлення обладнання тривав близько 6 місяців. Цех обладнаний сушильною башнею з відповідними спеціальними комплектуючими.

«Внутрішній і зовнішній ринки сьогодні майже щодня диктують все більші і більші вимоги до якості виробництва та асортименту продукції. І Група компаній „Молочний альянс“ намагається йти в ногу з часом. Саме тому було прийнято рішення про реконструкцію та збільшення потужності цеху з виготовлення сухого молока та сухої сироватки на Пирятинському сирзаводі. Звичайно ж, в цьому сегменті ми більш орієнтовані на зовнішній ринок, який зацікавлений в такій продукції», — відзначив Голова Наглядової Ради АТ «Молочний альянс» Сергій Вовченко.

Реконструйований цех буде виробляти три види сухої молочної продукції — сироватку молочну демінералізовану, сухе знежирене молоко з масовою часткою жиру не більше ніж 1,5%, а також сухе частково знежирене молоко з масовою часткою жиру від 1,6%. Продукція виходитиме з заводу під торговою маркою «Молочний альянс».

Нагадаємо, що на сьогоднішній день АТ «Пирятинський сирзавод» є одним із найбільших виробників твердих сирів в Україні. Підприємство випускає близько 30 видів сирів під ТМ «Пирятинъ».