19 січня 2015

ПАТ «Яготинський маслозавод» і в новому 2015 році бере активну участь у громадському житті рідного Яготинського району Київської області, де підприємство розташоване і незмінно працює на благо всієї країни ось уже майже 60 років.

«Як і раніше, ми чуємо всі прохання про допомогу, — розповідає Олександр Олександрович Сіренко, Голова правління ПАТ „Яготинський маслозавод“. — А отримуємо ми їх традиційно багато. До нас за фінансовою або продуктовою допомогою звертаються багатодітні сім’ї, дитячі садки і школи, районні лікарні, благодійні організації і навіть міські служби громадської безпеки. Ми намагаємося почути всіх і обов’язково допомагаємо тим, хто потребує цього найбільше. На жаль, зараз ми дуже часто отримуємо також і прохання про допомогу молодим хлопцям, які воюють в зоні АТО або проходять лікування в госпіталях. Звичайно, ми приєднуємося до збору коштів для них, адже дуже хочемо знову побачити мирне небо над своєю Батьківщиною».

Так, 20000 грн. недавно було виділено громадській організації «Асоціація учасників АТО», завданням якої є забезпечення потреб учасників АТО (жителів Яготинського району) технічними засобами, одягом, продуктами харчування тощо, а також допомога в лікуванні поранених бійців.