М’який сир «Моцарела» ТМ «Славія» виробляється на сучасному обладнанні з цільного коров’ячого молока, з використанням бактеріальної закваски, ферментного препарату мікробіологічного походження і солі. Даний продукт може випускатися з масовою часткою жиру в сухій речовині 45% або 50%.

«Моцарела» ТМ «Славія» випускається в брусках масою 2 і 4 кг, запакований у вакуумну плівку без розсолу і продається в замороженому вигляді. У такому вигляді при температурі від -20°C до -15°С продукт може зберігатися без втрати своїх властивостей до 12 місяців, а після розмороження — ще 1 місяць в холодильнику.

Упаковка Плівка
Форма Брусок
Маса нетто 2 кг
Строк та умови зберігання 12 місяців за температури -20...-15°С
6 місяців за температури -4...0°С
4 місяці за температури 0...+6°С
Розмір упаковки 28×14×8,5 см

Аналогічні продукти