Menu
Здорове харчування — готуємо смачний овочевий суп нашвидкуруч

Здорове харчування — готуємо смачний овочевий суп нашвидкуруч

Томатний суп зі сметаною та грибний суп з плавленими сирками, холодний суп з броколі на айрані та крем-суп зі шпинатом — в цій статті ми зробили добірку рецептів овочевих супів, які дуже просто приготувати.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Якщо часу мало і хочеться швидко перекусити чимось корисним, чому б не приготувати овочевий суп — на молоці, на айрані, зі сметаною або з плавленим сиром? У цій статті ми зробили добірку — 8 ідей, як та з чим швидко приготувати смачний овочевий суп.

Суп-пюре з цвітної капусти на молоці

На молоці можна приготувати багато страв, в тому числі смачні та корисні овочеві супи, наприклад, суп з цвітної капусти. Вам знадобиться качан свіжої цвітної капусти, курячий або овочевий бульйон, молоко, картопля, часник, цибуля, зелень, оливкова олія, сіль, приправи.

молоко

Рецепт — в статті Цвітна капуста — чим вона корисна та що з нею приготувати

Томатний суп зі сметаною

Якщо ви любите овочеві супи, спробуйте смачний та корисний томатний суп зі сметаною. Готується він дуже просто: вам знадобляться стиглі помідори, зелена цибуля, лимонний сік та лимонна цедра, сіль та цукор, прянощі, сметана. Всі інгредієнти, окрім сметани, складіть в блендер, добре подрібніть — і можна обідати. Подавайте зі сметаною. Смачного!

Томатний суп зі сметаною

Більше — в статті Літнє меню — як приготувати смачний томатний суп

Грибний суп з плавленими сирками «Дружба»

Простіше простого готується грибний суп з плавленими сирками «Дружба». Щоб приготувати такий суп, знадобляться інгредієнти: півкілограма печериць або лісових грибів, морква, цибулина, картопля, рослинна олія, приправи, плавлені сирки.

дружба

Рецепт — в статті Перші страви — як швидко приготувати смачний грибний суп

Крем-суп зі шпинатом

Шпинат — корисний, смачний та низькокалорійний листовий овоч. Шпинат доступний круглий рік (свіжий або заморожений), він просто незамінний в кулінарії та містить безліч корисних речовин. Зі шпинатом можна готувати смачні перші страви, наприклад, крем-суп зі шпинатом та сметаною.

Крем-суп зі шпинатом

Рецепт — в статті Чим корисний шпинат та що з ним приготувати — просто, смачно, корисно

Крем-суп з броколі на молоці

Швидко і просто готується поживний крем-суп з капустою броколі. Щоб його приготувати, окрім капусти броколі, вам знадобиться відварена картопля, молоко, курячий бульйон, рослинна олія, сіль та приправи. Такий суп можна приготувати всього за півгодини — і смачного!

Крем-суп з броколі на молоці

Рецепт — в статті Капуста броколі — чим вона корисна та що з нею приготувати

Суп з брюссельською капустою та сиром чеддер

Ще один корисний овоч, який варто додати до раціону — це брюссельська капуста. За смаковими якостями вона дуже відрізняється від звичної нам білокачанної капусти. У той же час, з брюссельською капустою можна приготувати багато смачного, наприклад, суп з брюссельською капустою і плавленим сиром чеддер.

сметана

Рецепт — в статті Брюссельська капуста — чим корисна та що з нею приготувати

Овочевий суп з селерою

Широко використовується в кулінарії і такий продукт як селера. З нею готують супи, салати, смузі. Якщо вам подобаються страви зі стеблами селери, спробуйте приготувати простий та смачний суп з цим овочем. Окрім селери, вам знадобиться картопля, вершкове масло, сметана, зелень, курячий бульйон.

Овочевий суп з селерою

Рецепт — в статті Чим корисна селера та що з нею приготувати — супи, салати, смузі

Холодні супи на айрані

Приготування таких супів займає зовсім небагато часу — не більше 15 хвилин. Наприклад, спробуйте приготувати холодний суп на айрані з капустою броколі та зеленню або холодний суп на айрані з огірками та зеленою цибулею — це дуже смачно та корисно, а ще в таких супах зовсім мало калорій, тобто вони не зашкодять фігурі.

айран

Айран — це солоний напій, який чудово вгамовує спрагу, корисний для здоров'я (як і в інших продуктах на основі молока, в ньому міститься багато корисних речовин), прекрасно засвоюється, очищає організм від токсинів та навіть допомагає схуднути. Торгова марка «Яготинське» випускає два види айрану: звичайний айран та айран з кропом.

смузі

Айран можна вживати як самостійний напій, а можна готувати на його основі супи, смузі та солоні коктейлі.

Більше — в статті Літні страви за 15 хвилин — холодні супи та напої на айрані

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття