Menu
Як смачно приготувати свинячі реберця — рецепти і поради

Як смачно приготувати свинячі реберця — рецепти і поради

Як смачно приготувати свинячі реберця — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ароматні, смачні, соковиті свинячі реберця — відмінна ідея для вечері! У цій статті розповімо, як смачно приготувати таку страву, щоб здивувати всю сім'ю.

Тушковані свинячі реберця зі сметаною — рецепт

Тушковані свинячі реберця зі сметаною

Візьміть інгредієнти:

  • 800 г свинячих реберець
  • свіжомелених суміш 3-5 перців (або чорний)
  • 2 середні цибулини
  • 5-6 ст. ложок сметани

Сметана

  • 1 ч. ложка прованських трав
  • 1 ложки рослинної олії
  • сіль, перець — за смаком

Промийте реберця і просушіть паперовими рушниками. Розріжте між ребрами і поперчіть свіжомелених сумішшю перців.

Розігрійте на сковороді з товстим дном рослинну олію. Перекладіть ребра і підрум'яньте з обох сторін. Додайте подрібнену цибулю і готуйте ще 3-4 хвилини, помішуючи цибулю і реберця. Потім додайте приправи, сіль і сметану. Налийте половину стакана води і накрийте кришкою. Після закипання зменшіть вогонь і тушкуйте близько 25 хвилин, періодично перевертаючи реберця.

Смачного!

Свинячі реберця, запечені з яблуками — рецепт

Свинячі реберця, запечені з яблуками

Візьміть інгредієнти:

  • 1,5 кг свинячих ребер
  • 50 мл рослинної олії
  • 50 мл меду
  • 4 яблука
  • 1 лимон
  • сіль і спеції — за смаком

Видаліть серцевину з яблук, поріжте на шматочки і застеліть ними дно форми.

З'єднайте мед, олію, сік одного лимона і закип'ятіть суміш. Відокремте ребра один від одного, промийте і просушіть паперовими рушниками. Залийте медовим маринадом, додайте сіль, перець і добре перемішайте м'ясо.

Перекладіть реберця на яблука в форму і залийте медовим маринадом. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Готово!

Свинячі реберця в гранатовому соусі — рецепт

Свинячі реберця в гранатовому соусі

Візьміть інгредієнти:

  • 700 г свинячих ребер
  • 0,5 ч. л. меленого перцю
  • 5 ст. л. соєвого соусу
  • 3 зуб. часнику
  • 1 біла цибуля
  • 10 г сухого розмарину
  • 0, 5 склянки червоного напівсухого вина
  • 1 склянки гранатового соку
  • 1 ст. л. пшеничного борошна
  • 0,5 склянки рослинної олії
  • 0,5 склянки гранатових зерен

Приготуйте соус: розігрійте олію на сковороді і обсмажте цибулю, часник і сухий розмарин.

З'єднайте борошно, гранатовий сік, вино і соєвий соус і вилийте на сковороду. Як тільки маса почне густіти — пропустіть через сито.

Перекладіть реберця в форму, залийте соусом і накрийте фольгою або кришкою. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів і випікайте ще 20 хвилин.

При подачі посипте зернами граната.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття