Menu
Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради

Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради

Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Спаржева квасоля — легкий, ситний і смачний продукт, який ідеально поєднується з багатьма стравами або подається як самостійна страва. До того ж вона володіє ніжним смаком та ароматом та має багато корисних властивостей.

Спаржева квасоля в яйці з сиром — рецепт

Спаржева квасоля в яйці з сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 160 г спаржевої квасолі
  • 2 яйця
  • 2 ріпчасті цибулі
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 60 г твердого сиру

Твердий сир

  • Сіль — за смаком
  • Петрушка — за смаком

Відваріть спаржеву квасолю в киплячій підсоленій воді.

Подрібніть цибулю і петрушку. Розігрійте сковороду з рослинною олією і обсмажте овочі до м'якості.

Наріжте квасолю шматочками і додайте в сковороду.

Збийте яйце, додавши дрібку солі і вилийте в сковороду. Добре перемішайте і готуйте до готовності.

Натріть сир і посипте квасолю.

Готово!

Спаржева квасоля з кунжутом — рецепт

Спаржева квасоля з кунжутом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 ст. л. білого кунжуту
  • 20 г вершкового масла

Слвиочное масло

  • 400 г стручкової квасолі свіжої
  • 5 мл кунжутної олії
  • 1 ст. л. пшеничне борошно
  • 1 ч. л. солі
  • 1 зуб. часнику
  • Перець — за смаком

Відріжте хвостики з спаржевої квасолі і наріжте її шматочками. Перекладіть в каструлю, залийте холодною водою і готуйте після закипання ще 8 хвилин.

Тим часом підсмажте кунжут на сухій сковороді до золотистого кольору.

Готову квасолю перекладіть в холодну воду і залиште на 2-3 хвилини.

Розтопіть масло в глибокій сковороді, додайте перець і часник. Перекладіть спаржеву квасолю і готуйте її протягом 3 хвилин. Потім додайте сіль, борошно і продовжуйте готувати ще 3 хвилини. Після цього зніміть з вогню і всипте кунжут.

Полийте кунжутною олією і подавайте до столу.

Готово!

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями — рецепт

Смажена спаржева квасоля з часником і панірувальними сухарями

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г спаржевої квасолі
  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 70 г панірувальних сухарів
  • 2-3 зуб. часнику
  • 2 ч. л. солі

Добре промийте спаржеву квасолю і відріжте кінчики. Потім наріжте її невеликими шматочками. Відваріть її в киплячій підсоленій воді протягом 2 хвилин.

Розтопіть вершкове масло на сковороді і перекладіть квасолю. Додайте подрібнений часник і готуйте протягом 2 хвилин. Після цього всипте панірувальні сухарі і розподіліть їх по всій сковороді. Готуйте ще буквально пару хвилин і подавайте до столу.

Готово!

Читайте також: Як законсервувати зелений горошок і що з ним приготувати — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття