Menu
Джерело: pexels.com

Як швидко приготувати суп — прості та складні рецепти супів з кабачками

Що може бути краще, ніж суп-пюре з овочами? Швидко, смачно і поживно!

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Що може бути краще, ніж суп-пюре з овочами? Швидко, смачно і поживно! У цій статті ми підібрали 5 рецептів супу з кабачками: тридуже простих і швидких, два — трішки складніших. Почнемо!

Як приготувати смачний крем-суп за півгодини рецепт супу з кабачків

  • 5 середніх кабачків
  • 1,5 літра води
  • 5-8 кубиків курячого бульйону (або 1,5 літра курячого бульйону)
  • 250 грамів сиру адигейського, бринзи або плавленого сиру

Кабачки добре вимийте і наріжте кружечками. Всі інгредієнти, крім сиру, складіть у каструлю і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і тушкуйте 20 хвилин на невеликому вогні. Сир, якщо потрібно, подрібніть на тертці або розімніть виделкою. Додайте в каструлю сир і почекайте, поки сир розплавиться. Зніміть суп з вогню, трохи охолодіть і подрібніть блендером! Смачний крем-суп готовий! Подавайте зі сметаною або турецьким йогуртом.

Читайте також: 5 способів приготувати окрошку — окрошка на кефірі, айрані, заквасці, ряжанці або сметані

як приготувати кабачковий суп

Ще один дуже простий рецепт кабачкового супу

  • 50 грамів м'якого вершкового масла
  • 1 кг кабачків
  • 0,5 літра курячого бульйону (або вода і кілька кубиків курячого бульйону)
  • Сіль та каррі — за смаком
  • 2-3 гілочки петрушки — за бажанням

Вершкове масло розтопіть в сковороді. Додайте всі інші інгредієнти і тушкуйте приблизно 20 хвилин, щоб кабачок став м'яким. Подрібніть суп за допомогою блендера. Подавайте зі сметаною або турецьким йогуртом, прикрасивши гілочкою петрушки.

Читайте також: Продукти з пробіотиками — вчимося готувати холодні супи на кефірі

як приготувати кабачковий суп

Як приготувати кабачковий крем-суп швидко і смачно

  • 0,5 кг кабачків, нарізаних кружечками
  • 4 чашки курячого бульйону
  • 1 чашка молока
  • 2 середні цибулини, очищених і подрібнених
  • <liitemprop="recipeIngredient">2 столові ложки вершкового масла
  • Сіль і чорний перець — за смаком

Цибулю підсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. Цибулю дістаньте з сковороди і викладіть в блендер. На тій же сковороді підсмажте кабачки (приблизно 10 хвилин). Додайте на сковороду 1 чашку курячого бульйону, протушкуйте. Тушковані кабачки разом з цибулею подрібніть за допомогою блендера. Поверніть крем-суп в каструлю, долийте молоко і залишок курячого бульйону, доведіть до кипіння і протушкуйте. В кінці посоліть і поперчіть. Смачного!

Читайте також: Літні страви за 15 хвилин — холодні супи та напої на айрані

як приготувати кабачковий суп

Як приготувати суп з кабачками і грибами для досвідчених господинь

  • 3 чашки нарізаного невеликими кубиками кабачка
  • 1 чашка нарізаної кубиками свіжої моркви
  • 1 середня цибулина, нарізана кубиками
  • 0,5 чашки м'якого вершкового масла
  • 0,5 чашки подрібненої селери
  • 2 склянки молока
  • 1 столова ложка борошна
  • 0,5 склянки сметани
  • 300 г відварених грибів і 0,5 літра води
  • 1 стакан води
  • 2-3 бульйонні кубики — за бажанням
  • Сіль, приправи — за смаком

Гриби відваріть до готовності. Вершкове масло розтопіть і тушкуйте на вершковому маслі кабачки, моркву, цибулю і селеру. У тарілці добре перемішайте борошно і молоко. Вилийте молочну суміш до овочів і тушкуйте, поки овочі не стануть м'якими (не більше 20 хвилин). Додайте в суп грибний бульйон. Суп зніміть з вогню, трохи охолодіть і подрібніть блендером. Знову поставте суп на вогонь, додайте в нього воду, кубики бульйону, сметану, сіль та приправи. Злегка протушкуйте і можна подавати на стіл. Смачного!

Читайте також: Сирні супи — 4 покрокових рецепти з різних країн світу

як приготувати кабачковий суп

Як приготувати ситний суп з кабачками і картоплею

  • 5 середніх кабачків, подрібнених на терці
  • 3 великих картоплини, очищених і нарізаних кубиками
  • 4 чашки курячого бульйону (або вода і кубики курячого бульйону)
  • 1 чашка молока
  • Кілька гілочок зеленого кропу, подрібнити
  • 2 середні цибулини, очистити і подрібнити
  • 2 столових ложки вершкового масла
  • 1 столова ложка соєвого соусу

Цибулю підсмажте на вершковому маслі, на сковороді. Додайте на сковороду кабачки, картоплю, приправи і тушкуйте приблизно 7 хвилин. У каструльку вилийте курячий бульйон, доведіть до кипіння, додайте в каструльку овочі зі сковороди, тушкуйте 15 хвилин. Коли суп буде готовий, подрібніть його за допомогою блендера, додайте молоко і нагрійте, але не доводьте до кипіння. Додайте соєвий соус і приправи, які вважаєте за потрібне. Суп можна прикрасити зеленню. Подавати краще зі сметаною. Смачного!

Читайте також: Супи на молоці — новий погляд на звичну страву

як приготувати кабачковий суп

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття