Як швидко приготувати суп — прості та складні рецепти супів з кабачками
Що може бути краще, ніж суп-пюре з овочами? Швидко, смачно і поживно!
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Що може бути краще, ніж суп-пюре з овочами? Швидко, смачно і поживно! У цій статті ми підібрали 5 рецептів супу з кабачками: три— дуже простих і швидких, два — трішки складніших. Почнемо!
Як приготувати смачний крем-суп за півгодини — рецепт супу з кабачків
- 5 середніх кабачків
- 1,5 літра води
- 5-8 кубиків курячого бульйону (або 1,5 літра курячого бульйону)
- 250 грамів сиру адигейського, бринзи або плавленого сиру
Кабачки добре вимийте і наріжте кружечками. Всі інгредієнти, крім сиру, складіть у каструлю і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння і тушкуйте 20 хвилин на невеликому вогні. Сир, якщо потрібно, подрібніть на тертці або розімніть виделкою. Додайте в каструлю сир і почекайте, поки сир розплавиться. Зніміть суп з вогню, трохи охолодіть і подрібніть блендером! Смачний крем-суп готовий! Подавайте зі сметаною або турецьким йогуртом.
Читайте також: 5 способів приготувати окрошку — окрошка на кефірі, айрані, заквасці, ряжанці або сметані
Ще один дуже простий рецепт кабачкового супу
- 50 грамів м'якого вершкового масла
- 1 кг кабачків
- 0,5 літра курячого бульйону (або вода і кілька кубиків курячого бульйону)
- Сіль та каррі — за смаком
- 2-3 гілочки петрушки — за бажанням
Вершкове масло розтопіть в сковороді. Додайте всі інші інгредієнти і тушкуйте приблизно 20 хвилин, щоб кабачок став м'яким. Подрібніть суп за допомогою блендера. Подавайте зі сметаною або турецьким йогуртом, прикрасивши гілочкою петрушки.
Читайте також: Продукти з пробіотиками — вчимося готувати холодні супи на кефірі
Як приготувати кабачковий крем-суп — швидко і смачно
- 0,5 кг кабачків, нарізаних кружечками
- 4 чашки курячого бульйону
- 1 чашка молока
- 2 середні цибулини, очищених і подрібнених <liitemprop="recipeIngredient">2 столові ложки вершкового масла
- Сіль і чорний перець — за смаком
Цибулю підсмажте на вершковому маслі до золотистого кольору. Цибулю дістаньте з сковороди і викладіть в блендер. На тій же сковороді підсмажте кабачки (приблизно 10 хвилин). Додайте на сковороду 1 чашку курячого бульйону, протушкуйте. Тушковані кабачки разом з цибулею подрібніть за допомогою блендера. Поверніть крем-суп в каструлю, долийте молоко і залишок курячого бульйону, доведіть до кипіння і протушкуйте. В кінці посоліть і поперчіть. Смачного!
Читайте також: Літні страви за 15 хвилин — холодні супи та напої на айрані
Як приготувати суп з кабачками і грибами — для досвідчених господинь
- 3 чашки нарізаного невеликими кубиками кабачка
- 1 чашка нарізаної кубиками свіжої моркви
- 1 середня цибулина, нарізана кубиками
- 0,5 чашки м'якого вершкового масла
- 0,5 чашки подрібненої селери
- 2 склянки молока
- 1 столова ложка борошна
- 0,5 склянки сметани
- 300 г відварених грибів і 0,5 літра води
- 1 стакан води
- 2-3 бульйонні кубики — за бажанням
- Сіль, приправи — за смаком
Гриби відваріть до готовності. Вершкове масло розтопіть і тушкуйте на вершковому маслі кабачки, моркву, цибулю і селеру. У тарілці добре перемішайте борошно і молоко. Вилийте молочну суміш до овочів і тушкуйте, поки овочі не стануть м'якими (не більше 20 хвилин). Додайте в суп грибний бульйон. Суп зніміть з вогню, трохи охолодіть і подрібніть блендером. Знову поставте суп на вогонь, додайте в нього воду, кубики бульйону, сметану, сіль та приправи. Злегка протушкуйте і можна подавати на стіл. Смачного!
Читайте також: Сирні супи — 4 покрокових рецепти з різних країн світу
Як приготувати ситний суп з кабачками і картоплею
- 5 середніх кабачків, подрібнених на терці
- 3 великих картоплини, очищених і нарізаних кубиками
- 4 чашки курячого бульйону (або вода і кубики курячого бульйону)
- 1 чашка молока
- Кілька гілочок зеленого кропу, подрібнити
- 2 середні цибулини, очистити і подрібнити
- 2 столових ложки вершкового масла
- 1 столова ложка соєвого соусу
Цибулю підсмажте на вершковому маслі, на сковороді. Додайте на сковороду кабачки, картоплю, приправи і тушкуйте приблизно 7 хвилин. У каструльку вилийте курячий бульйон, доведіть до кипіння, додайте в каструльку овочі зі сковороди, тушкуйте 15 хвилин. Коли суп буде готовий, подрібніть його за допомогою блендера, додайте молоко і нагрійте, але не доводьте до кипіння. Додайте соєвий соус і приправи, які вважаєте за потрібне. Суп можна прикрасити зеленню. Подавати краще зі сметаною. Смачного!
Читайте також: Супи на молоці — новий погляд на звичну страву
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття