Menu
Як приготувати торт "Червоний оксамит" в домашніх умовах — рецепт смачного десерту

Як приготувати торт "Червоний оксамит" в домашніх умовах — рецепт смачного десерту

Готувати торт "Червоний оксамит" дуже просто, а смак надовго запам'ятається всім любителям солодощів.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Яскраві барвисті коржі і білосніжний крем створюють неперевершений десерт, який відмінно підійде для знаменної дати або свята. Готувати торт "Червоний оксамит" дуже просто, а смак надовго запам'ятається всім любителям солодощів.

Торт "Червоний оксамит" — рецепт

Торт "Червоний оксамит"

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 340 г борошна
  • 300 г цукру
  • 5 г какао
  • 1/4 ч. л. солі
  • 5 г розпушувачу
  • 3 г соди
  • 3 яйця
  • 300 г рослинної олії
  • 280 г кефіру

Кефір

  • 2 ч. л. гелевого барвника

Для крему вам знадобиться:

  • 100 г вершкового масла 82,5%

Вершкове масло

  • 100 г цукрової пудри
  • 5 г натурального екстракту ванілі
  • 300 г сирного сиру

Візьміть невелику ємність і з'єднайте в ній борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Потім вбийте три яйця і розпушувач. У кінці додайте кефір і харчовий барвник. Перемішайте суміш за допомогою міксера. У результаті тісто повинне бу ти рідким. Залиште його на 10-20 хвилин.

Форму для випічки змастіть вершковим маслом і застеліть дно пергаментним папером. Влийте необхідну кількість тіста, відштовхуючись скільки коржів ви плануєте зробити.

Рецепт торта Червоний оксамит

Відправте коржі випікатися в розігріту до 170 градусів на 20 хвилин. Перевірте готовність за допомогою дерев'яної шпажки. Коли корж буде готовий, дайте йому відпочити протягом 2-х хвилин і дістаньте з форми. Потім дайте коржам охолонути при кімнатній температурі і відправте в холодильник на дві години. Після цього акуратно зріжте верхівку і торці, щоб торт зовні виглядав дуже красиво.

Приготуйте крем. Для цього подрібніть холодне вершкове масло на невеликі кубики і з'єднайте з цукровою пудрою. Збийте масу за допомогою міксера на високій швидкості. Потім додайте натуральний екстракт ванілі, перемішайте суміш і всипте сир. Знову перемішайте масу за допомогою міксера.

Змажте коржі кремом і прикрасьте зверху — за бажанням.

Готово!

Читайте також: Смачно та оригінально — готуємо торт «Бите скло»

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття