Menu
Як приготувати фаршировані кабачки — рецепти і поради

Як приготувати фаршировані кабачки — рецепти і поради

Фаршировані кабачки — це неймовірно смачна і дуже ситна страва, яке ідеально підійде як до сімейної вечері, так і для особливого випадку.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Фаршировані кабачки — це неймовірно смачна і дуже ситна страва, яке ідеально підійде як до сімейної вечері, так і для особливого випадку. До того ж кабачки багаті вітамінами А, С, К, магнієм, марганцем і антиоксидантами, які підтримують здоров'я шкіри і серця.

Розповідаємо, як приготувати таку страву і здивувати своїх близьких. 

Фаршировані кабачки з куркою — рецепт

Фаршировані кабачки з куркою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 кабачка
  • 400 г курячого фаршу
  • 200 г томатного соусу
  • 50 г моцарелли

Моцарелла

  • 35 г твердого сиру
  • Сіль і перець

Обсмажте на сковороді курячий фарш, посоліть і поперчіть його, протягом 10 хвилин. Потім додайте подрібнений часник, томатний соус і продовжуйте готувати ще 3-5 хвилин.

Кабачки промийте і розріжте уздовж. Видаліть м'якоть. Викладіть фарш і посипте тертими сирами. Перекладіть у форму для випічки, змащену маслом, і накрийте фольгою.

Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин.

Готово!

Кабачки, фаршировані по-мексиканськи — рецепт

Кабачки, фаршировані по-мексиканськи

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 кабачка
  • 425 г консервованої квасолі
  • 250 г приготованого коричневого рису
  • 100 г кукурудзи
  • 1 болгарський перець
  • 1/2 червоної цибулі
  • 60 г твердого сиру

Твердий сир

  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 25 г свіжої кінзи
  • 2 ч. л. кмину
  • Сіль і перець — за смаком

Кабачки промийте і розріжте уздовж. Видаліть м'якоть і змастіть маслом кожну половину.

Наріжте кубиками перець і подрібніть цибулю. Обсмажте овочі на розігрітій олії протягом 2-3 хвилин. Потім додайте рис, квасолю, кукурудзу і спеції. Добре перемішайте і готуйте ще протягом 5 хвилин.

Додайте половину подрібненої кінзи і перекладіть начинку в кабачки. Посипте зверху тертим сиром. Потім перекладіть кабачки в форму для випічки, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин. Потім зніміть фольгу і готуйте ще 5 хвилин.

Посипте кінзою і подавайте до столу.

Готово!

Кабачки, фаршировані тунцем — рецепт

Кабачки, фаршировані тунцем

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 кабачка
  • 1 банка консервованого тунця в маслі
  • 1 селера
  • 1/4 червоної цибулі
  • 35 г сиру фети
  • 35 г твердого сиру
  • 2 ст. л. оливкового олії
  • 1/2 лимона
  • Кріп — за смаком
  • Сіль — за смаком

Промийте кабачки і розріжте їх уздовж. Видаліть м'якоть і змастіть їх маслом. Викладіть кабачки на деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

Тим часом з'єднайте подрібнені цибулю, селеру, кріп, оливкову олію, лимонний сік і тунець без масла. Добре перемішайте масу.

Отриману начинку перекладіть в кабачки і посипте зверху тертим сиром. Запікайте ще 2-5 хвилин.

Готово!

Читайте також: Час кабачків — 5 смачних страв, які можна приготувати з кабачками

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття