Menu
Як приготувати фаршировані гриби з сирною начинкою — три рецепти

Як приготувати фаршировані гриби з сирною начинкою — три рецепти

Фаршировані гриби з сиром чеддер, фаршировані гриби з плавленими сирками, фаршировані гриби з твердим сиром та сметаною — у цій статті ми підібрали рецепти фаршированих грибів з сирною начинкою.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

З грибами можна приготувати багато смачних та поживних страв: супи, запіканки, тушковані гриби в сметані, грибний шашлик в сметані та багато інших. Крім того, з грибами можна приготувати просту та смачну закуску, таку як фаршировані гриби з сирною начинкою.

У цій статті ми підібрали три рецепти фаршированих грибів: печериці з чеддером, гриби з твердим сиром та сметаною, печериці з плавленими сирками.

Фаршировані сиром гриби — інгредієнти

Для того, щоб приготувати в духовці фаршировані гриби з сирною начинкою, знадобляться такі інгредієнти:

  • Цілі печериці з капелюшком діаметром 4–5 сантиметрів. Ніжки печериць подрібнюються для начинки, в капелюшок кладете начинку.

гриби

  • Сир. Для начинки беруть моцарелу, сулугуні, сир голландський, гауду, сир чеддер та інші тверді сири, а також плавлені сирки. Сир для начинки подрібнюють на тертці та змішують з іншими інгредієнтами або викладають тертий сир поверх начинки.

гауда

  • Цибуля, часник, зелень, панірувальні сухарі, сметана, майонез або рідкий плавлений сирок — в залежності від рецепта.

сир вершковий

Як приготувати фаршировані гриби — кроки

Приготувати фаршировані сиром гриби — досить просто і не займе багато часу. Перш за все, гриби очистіть від плівки та відокремте ніжки від капелюшків. Ніжки подрібніть ножем, капелюшки відставте в сторону.
Тепер можна готувати начинку. Для цього подрібнені ніжки підсмажте на сковороді з вершковим маслом або рослинною олією (з цибулею або без — як більше подобається). Сир подрібніть на тертці, часник пропустіть через прес, зелень подрібніть. Інгредієнти для начинки перемішайте, додайте сметану (майонез, рідкий плавлений сирок), знову перемішайте.
Капелюшки грибів наповніть сирною начинкою (це найкраще робити чайною ложкою). Форму для запікання змастіть маслом, викладіть на неї гриби начинкою вгору та поставте в гарячу духовку на 15–25 хвилин або до готовності. Подавати фаршировані гриби краще гарячими. Смачного!

фаршировані гриби

Також, фаршировані сирною начинкою гриби можна приготувати на багатті. Про те, як це зробити, читайте в статті Пікнік для вегетаріанців — як приготувати шампіньйони на природі

Як приготувати сирну начинку для фаршированих грибів — три рецепти

Приготувати сирну начинку для грибів — дуже просто. Плюс цієї простої та смачної закуски — в тому, що її можна приготувати заздалегідь й поставити в духовку, коли гості вже на порозі.
У цій статті ми підібрали кілька рецептів сирної начинки: сирна начинка з чеддером, сирна начинка з плавленим сирком «Дружба», сирна начинка з твердим сиром та сметаною. Всі рецепти розраховані приблизно на 20 фаршированих грибів (оскільки капелюшки грибів бувають різного розміру, може вийти трохи більше або трохи менше).

гриби

Як зробити сирну начинку з сиром чеддер — рецепт

Сир чеддер — один з найпопулярніших у світі сирів. Він широко використовується в кулінарії: з чеддером готують супи, овочеві запіканки, м'ясні страви, сендвічі, фаршировані яйця та багато іншого. Готують з чеддером і фаршировані гриби. Складові:

  • 0,5 чашки подрібненого сиру чеддер
  • Вершкове масло для смаження
  • 1 зубчик часнику
  • 3 гілочки зеленої цибулі
  • Дві третини чашки панірувальних сухарів

чеддер

Цибулю дрібно порубайте, часник пропустіть через прес. Грибні ніжки подрібніть ножем. На сковороді з вершковим маслом підсмажте цибулю та подрібнені грибні ніжки, додайте часник, сухарі, подрібнений сир та перемішайте. Ложкою викладіть сирну суміш в капелюшки грибів. Форму для запікання змастіть маслом, викладіть на неї гриби начинкою вгору та поставте в гарячу духовку до готовності. Подавайте гарячими!

смажені гриби

Читайте також: Меню сирного гурмана — 10 фактів та причин полюбити сир чеддер

Як зробити начинку з твердим сиром та сметаною — рецепт

Для цієї начинки вам знадобиться будь-який твердий сир (наприклад, російський, голландський, гауда) і трохи сметани. Складові:

  • 0,5 чашки подрібненого твердого сиру
  • Рослинна олія для смаження
  • 1 середня цибулина
  • 1 столова ложка сметани
  • Приправи — за смаком

сир голандський

Сир потрібно натерти на дрібній тертці. Грибні ніжки дрібно порубайте та підсмажте на олії. Цибулю подрібніть, додайте на сковороду, протушкуйте разом з грибами. Додайте до грибів приправи та сметану, перемішайте. Грибною сумішшю наповніть капелюшки грибів, зверху додайте тертий сир. Викладіть гриби в форму для запікання та поставте в гарячу духовку приблизно на 20 хвилин або до готовності. Смачного!

гриби

Читайте також: Готуємося до Нового Року — найкращі рецепти фаршированих яєць

Як зробити сирну начинку з сирком «Дружба» — рецепт

Також, нафарширувати гриби можна начинкою з плавлених сирків («Дружба», «Вершковий», «Російський», «Голландський»). Для цього візьміть інгредієнти:

  • 2 плавлених сирки
  • Зубчик часнику
  • 1 столову ложку майонезу
  • Кріп
  • Рослинну олію для смаження

сир дружба

Грибні ніжки дрібно порубайте, підсмажте на олії приблизно 10 хвилин та охолодіть. Плавлені сирки натріть на тертці (щоб це було легше зробити, їх ненадовго можна поставити в морозильник). Кріп подрібніть, часник пропустіть через прес. Перемішайте всі інгредієнти, додайте майонез та знову перемішайте. Якщо потрібно, посоліть та додайте приправи за смаком. Нафаршируйте гриби чайною ложкою, викладіть у форму для запікання — і можна ставити в духовку. Подавайте гарячими. Смачного!

смажені гриби

Читайте також: Що приготувати з плавленими сирками — швидко, смачно та дуже просто

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття