Menu
Як приготувати домашній латте – рецепт і поради

Як приготувати домашній латте – рецепт і поради

Як приготувати домашній латте – рецепт і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Латте родом з Італії. Тут його часто готують в домашніх умовах і подають на сніданок.

У багатьох закладах латте прикрашають різноманітними малюнками з молочної пінки. Таке мистецтво називається латте-арт.

Щоб випити смачний латте, не обов'язково бігти в найближчу кав'ярню за чашкою ароматного напою. Латте можна з легкістю приготувати і в домашніх умовах, запастися терпінням і парочкою простих інгредієнтів. Про це і розповімо в нашій статті.

Готуємо латте в домашніх умовах

Латее в домашніх умовах

На дві склянки вам знадобляться:

  • 150 г молока (не менше 3.2% жирності)

Молоко Яготинський

  • 2 ч. л. кави
  • цукор – за смаком

Насамперед зваріть каву в турці і стежте за тим, щоб він не вилився на плиту. Для цього залийте мелену каву двома маленькими склянками холодної води. Поставте на маленький вогонь і тримайте, поки кава не підніметься і не утворюється пінка. Головне – не доводьте до кипіння.

Тим часом підігрійте молоко. Можна поставити в мікрохвильовку або на плиту. Потім збийте молоко за допомогою блендера близько 3-5 хвилин. Чим жирніше молоко, тим краще буде збиватися.

Коли кава і молоко готові, залишається тільки з'єднати. Налийте у високу склянку молоко і каву в пропорції 3:1. Пінку від молока можна викласти зверху.

Додайте цукор за смаком і готово!

Смачного!

Читайте також: Чим корисне гаряче какао з молоком і як його готувати — 5 рецептів

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття