Великдень 2021 — готуємо паску з нутелою, паску для вегетаріанців та безглютенову паску
Великдень 2021 — готуємо паску з нутелою, паску для вегетаріанців та безглютенову паску
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Великдень — одне з найголовніших православних свят. Його головним атрибутом вважають паску. ЇЇ можна купити як готовою, так і приготувати традиційні ласощі самостійно. Для цього ми підібрали кілька незвичайних, але неймовірно смачних рецептів паски, де кожен знайде для себе щось до смаку.
Паска з нутелою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 27 г дріжджів
- 320 мл молока
- 180 г цукру
- 400 г борошна
- 3 яєчних жовтки
- 1 яйце
- 340 г вершкового масла
- 50 мл оливкової олії
- 7 г розпушувача
- 50 г нутели
- 50 г печива оreo
- 100 г шоколаду кit-кat
Приготуйте тісто. Для цього з'єднаєте дріжджі, 150 мл теплого молока, 30 г цукру і 100 г борошна. Замісіть тісто і відправте в тепле місце на пів години. По закінченню часу додайте інші інгредієнти, крім нутели і шоколаду кit-кat. Добре перемішайте тісто, перекладіть у форму для випічки і відправте в розігріту до 180 градусів на 40-45 хвилин.
Готовій пасці дайте охолонути. Тим часом підігрійте на водяній бані нутелу, полийте паску і прикрасьте шоколадом кit-кat.
Готово!
Безглютенова паска — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 120 г борошна (безглютенова суміш)
- 20 г кукурудзяного борошна
- 20 г тростинного цукру
- 10 г розпушувача
- 10 г насіння чіа
- 120 мл соєвого молока
- itemprop="recipeIngredient"50 мл кокосового молока
- 1 ч. л. рідкої ванілі
- Сіль
Всі інгредієнти слід з'єднати в невеликої ємності і перемішати за допомогою міксера до однорідної консистенції.
Візьміть форми для випічки і перекладіть тісто. Відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 15 хвилин.
Готову паску можна прикрасити помадкою і цукровою посипкою
Готово!
Паска для вегетаріанців — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 6,5 склянок пшеничного борошна
- 4 ч. л. сухих дріжджів
- 2,5 склянки води
- 2 ст. л. цукру
- 1 ч. л. солі
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1/4 ч. л. ваніліну
- 1 ст. л. лимонної цедри
- 0,5 склянки родзинок
- 4-6 шт. фініків
- 4-6 шт. кураги
Першою справою приготуйте опару. Для цього з'єднаєте в ємності дріжджі з половиною склянки борошна, теплою водою і цукром. Збийте масу за допомогою вінчика. Потім відправте отриману масу в тепле місце на годину-півтори. Вона повинна збільшитися в два рази.
В окремій ємності з'єднайте борошно з сіллю, ваніліном і цедрою. Потім додайте опару, олію і добре замісіть тісто.
Курагу і фініки наріжте невеликими шматочками і залийте гарячою водою разом з родзинками. Відставте на 10 хвилин, потім злийте воду і висушіть за допомогою паперових рушників. Перекладіть сухофрукти до тіста і ще раз перемішайте.
Форму для випічки змастіть олією і перекладіть тісто. Воно повинно займати половину форми. Потім відправте його в тепле місце приблизно на годину. Після цього випікайте в духовці при 180 градусах 20-30 хвилин.
Готово!
Читайте також: Для тих, хто на дієті — 3 дієтичних рецепти паски
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття