Menu
У чому користь черемші і що з неї приготувати — смачні рецепти

У чому користь черемші і що з неї приготувати — смачні рецепти

У чому користь черемші і що з неї приготувати — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Черемша — продукт, який господині не часто використовують на своїй кухні. Однак з неї можна приготувати безліч смачних і простих страв. Головний плюс черемші — це її потужна антибактеріальна і антисептична дія, а також хороший вітамінний склад. А щоб переконати вас у цьому, ділимося смачними рецептами.

Пиріжки з черемшею і яйцем — рецепт

Пиріжки з черемшею і яйцем

Візьміть інгредієнти:

  • 500 г черемші
  • 500 г листкового тіста
  • 5 яєць
  • 1 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло

  • 1,5 ч. л. солі

Разморозьте листкове тісто. Відваріть і подрібніть 4 яйця. Промийте і подрібніть черемшу. Розігрійте вершкове масло і обсмажте черемшу протягом 5 хвилин. Потім перекладіть в тарілку і з'єднайте з яйцями і сіллю. Добре перемішайте.

Розріжте тісто на невеликі прямокутники. Кожен прямокутник розділіть на 2 нерівні шматочка. На більшу частину викладіть начинку, а на меншою накрийте її, скріпивши краї.

Зробіть невеликі надрізи і змастіть злегка збитим яйцем. Відправте в духовку при 190 градусів на пів години.

Смачного!

Часниковий суп з черемші — рецепт

Часниковий суп з черемші

Візьміть інгредієнти:

  • 250 г курки
  • 2-3 картоплі
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • 3 зуб. часнику
  • 100 г черемші
  • 30 г вершкового масла
  • 100 мл вершків 10%

Вершки

  • сіль — за смаком

Візьміть каструлю з товстим дном і розтопіть масло. Додайте подрібнені цибулю і часник. Готуйте 2-3 хвилини, помішуючи. Викладіть нарізану кубиками моркву. Продовжуйте готувати ще 3 хвилини. Потім додайте курку, нарізану на шматочки. Перемішайте і дайте м'ясу побилити. Влийте приблизно 1,2 л окропу і посоліть суп. Накрийте кришкою і варіть протягом пів години.

Тим часом подрібніть черемшу і наріжте кубиками картоплю. Відправте картоплю в суп, коли м'ясо буде готове і тримайте на вогні ще приблизно 8 хвилин. Потім додайте черемшу, влийте вершки і дайте настоятися супу 5 хвилин.

Готово!

Читайте також: Що приготувати зі спаржею — найсмачніші рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття