Menu
Смачно та оригінально — готуємо торт «Бите скло»

Смачно та оригінально — готуємо торт «Бите скло»

Ніжний, смачний і неймовірно красивий торт "Бите скло" не залишить байдужим жодного ласуна. 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ніжний, смачний і неймовірно красивий торт "Бите скло" не залишить байдужим жодного ласуна. Для його приготування знадобляться найпростіші інгредієнти, при цьому потрібно приділити чимало часу, щоб отримати таку смакоту. Але воно того варте! Пропонуємо кілька смачний і простих рецептів торта Бите скло.

Торт "Бите скло" зі сметаною — рецепт

Торт Бите скло зі сметаною

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 мл води
  • 90 г желе з ківі
  • 90 г лимонного желе
  • 500 г сметани

Сметана

  • 25 г желатину
  • 90 г полуничного желе
  • 1 склянка цукру

Для приготування цього торта краще використовувати кілька видів желе. У цьому рецепті використовується лимонне, полуничне і ківі. Кожне з них потрібно розчинити в гарячій воді. Але не слідувати інструкції на упаковці, а брати по 300 мл на кожне желе. Отримані рідини залийте в ємності, щоб вийшли шари приблизно 1,5 см. Дайте їм повністю охолонути.

Тим часом візьміть невелику ємність і з'єднайте в ній 25 грам желатину і 150 міліграм води. Залиште на 15 хвилин, щоб суміш набухла.

Коли желе вже буде готово, розтопіть на водяній бані желатин. Сметану злегка збийте з цукром. Желатину дайте трохи охолонути і введіть в сметану. Потім візьміть глибоку куполоподібну форму. Застелите її всередині харчовою плівкою. Вилийте сметану і додайте нарізані на невеликі кубики желе. Зверху теж накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник до повного застигання.

Готово!

Торт "Бите скло" з бісквітом — рецепт

Торт Бите скло з бісквітом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 270 г желе

Для бісквіта:

  • 0,5 склянки цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 3 яйця
  • 0,5 склянки пшеничного борошна
  • 0, 5 ч. л. розпушувача

Для сметанного желе:

  • 400 г сметани
  • 0,5 склянки цукру
  • 10 г ванільного цукру
  • 25 г желатину

У першу чергу розтопіть желе в окропі. На один пакетик візьміть 400 мл води. Потім розлийте їх в зручні ємності, щоб желе повністю охололо.

Тим часом приготуйте бісквіт. Для цього в окремій ємності збийте яйця і поступово додайте цукор і ванільний цукор. Продовжуйте збивати ще приблизно 4 хвилини, щоб маса збільшилася втричі. В отриману суміш додайте борошно з розпушувачем і швидко збийте на низькій швидкості. Тісто вилийте в форму для випічки, застеленій фольгою і змащену олією. Відправте в духовку при 180 градусах на 35 хвилин. Потім дайте ще 10 хвилин постояти у вимкненій духовці. Після цього остудіть бісквіт.

Візьміть форму для торта і накрийте її харчовою плівкою. Остиглий бісквіт і желе наріжте кубиками.

Розчиніть желатин в 2/3 склянках окропу. Сметану збийте з цукром і ванільним цукром. Потім додайте желатин і ще раз трохи збийте масу. Додайте кубики желе і швидко перемішайте. Вилийте суміш у підготовлену форму і викладіть кубики бісквіту. Зверху накрийте шаром желе зі сметаною.

Відправте торт в холодильник на кілька годин. Потім дістаньте з форми і подавайте до столу.

Готово!

Читайте також: Готуємо французький десерт "Мілфей" — незвично і дуже смачно

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття