Що приготувати з виноградом — оригінальні та смачні страви
Що приготувати з виноградом — оригінальні та смачні страви
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Якщо ви любите готувати щось незвичайне і вам подобається виноград, ця стаття — те, що потрібно. Пропонуємо рецепти з цієї смачної і корисної ягоди, які допоможуть вам приготувати багато цікавих і оригінальних страв.
Салат з селерою, моцарелою і виноградом — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 400 г селери в стеблах
- 250 г моццарелли
- жменю оливок
- невелика жменя винограду
- 1/2 шт. лимона
- 3 ст. л. оливкової олії
- сіль і перець — за смаком
Наріжте стебла селері шматочками і відаріть на пару протягом 20 хвилин. Дайте охолонути. Подрібніть зелень селери, розріжте навпіл виноград, а моццареллу скибочками. Перекладіть все в салатник, додайте оливки, збризніть лимонним соком і оливковою олією, додайте сіль і перець за смаком. Добре перемішайте і подавайте до столу.
Курка, запечена з виноградом — рецепт
Вам знадобляться:
- 1 подрібнена цибулина
- 2 ст. л. вершкового масла
- 1/2 чашки борошна
- 1/2 ч. л. солі
- 1/2 ч. л. мелений перець чилі
- 1/2 ч. л. чебрець
- 5 курячих стегон зі шкірою і кістками
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 чашка червоного сухого вина
- 2 чашки червоного винограду без кісточок
Розтопіть вершкове масло на сковороді і додайте цибулю. Смажте протягом 20 хвилин, постійно помішуючи, щоб колір цибулі став темно-золотистим.
Приготуйте паніровку для курки. Для цього перемішайте борошно, перець, сіль і чебрець. Обваляйте м'ясо і обсмажте на сковороді до золотистого кольору. Потім приберіть курку зі сковороди і влийте вино. Прокип'ятіть 5 хвилин, перекладіть цибулю, курку і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім додайте виноград і випікайте ще 10 хвилин.
Готово!
Салат з сулугуні та винограду — рецепт
Вам знадобляться:
- 150 г листя салату
- 75 г зеленого винограду
- 75 г чорного винограду
- 300 г сулугуні
- 7 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. лимонного соку
- 1/2 ч. л. цукрової пудри
- листя базиліка і чебрецю — за смаком
- сіль і перець — за смаком
Готуємо заправку на салат. Для цього перемішайте половину оливкової олії, лимонний сік, цукрову пудру, чебрець, сіль і перець.
Наріжте виноград і з'єднайте з листям салату. Сулугуні наріжте тонкими пластинами і обсмажте на оливковій олії до золотистої скоринки. Перекладіть його до винограду, збризніть заправкою і прикрасьте зеленню.
Готово!
Виноградне смузі зі шпинатом — рецепт
Вам знадобляться:
- 1 чашка винограду
- 1 чашка шпинату
- 1/2 чашка колотого льоду
- 1/4 чашки кокосового молока
Перекладіть всі інгредієнти в блендер і перемішайте до однорідної консистенції. Прикрасьте ягодами винограду перед подачею. Готово!
Читайте також: Як приготувати чорничні пироги — смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття