Menu
Що приготувати з тофу — смачні рецепти

Що приготувати з тофу — смачні рецепти

Що приготувати з тофу — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Тофу — це цінне джерело білка, особливо для тих, хто зовсім не їсть м'яса. Саме тому тофу дуже популярний серед вегетаріанців. Але навіть якщо ви не вегетаріанець, наша добірка смачних рецептів із тофу змусять закохатися у цей продукт з першого шматочка.

Смажений тофу в глазурі — рецепт

Смажений тофу в глазурі

Візьміть інгредієнти:

  • 500 г тофу
  • 1/2 чашки кукурудзяного крохмалю
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • 3 ст. л. меду
  • 4 зуб. часнику
  • 2 болгарських перцю
  • 1/3 ст. соєвого соусу
  • 1/2 ст. зеленої цибулі
  • дрібка солі
  • рослинна олія

Перекладіть тофу в невелику миску і накрийте рушником. Потім поставте чашу з водою, щоб з тофу вийшла зайва рідина. Для цього достатньо 10 хвилин. Наріжте тофу кубиками.

В окремій мисці з'єднайте крохмаль і сіль та обваляйте в отриманій суміші тофу. Потім обсмажте тофу на розігрітому оливковій олії до золотистого кольору. Викладіть на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.

Розігрійте в сковороді оливкову олію і додайте подрібнений часник, нарізану зелену цибулю і болгарський перець. Смажте протягом 2-3 хвилин, постійно помішуючи. Влийте соєвий соус, мед і продовжуйте готувати, поки соус не почне пузиритись. Додайте тофу і добре перемішайте.

Перед подачею присипте зеленою цибулею і подавайте з овочевим гарніром або локшиною.

Смачного!

Закусочна паста з тофу — рецепт

Закусочна паста з тофу

Візьміть інгредієнти:

  • 200 г м'якого тофу
  • 2 ст. л. сметани

сметана

  • 1 пучок шніт-цибулі
  • 1 пучок зелені
  • 1 зуб. часнику
  • мелена паприка — за смаком
  • сіль — за смаком

Подрібніть зелень і цибулю, а часник пропустіть через прес. З'єднайте тофу зі сметаною, цибулею, зеленню, часником, паприкою і сіллю. Добре перемішайте і паста готова. Зберігати в холодильнику можна не більше двох днів.

Тофу під соусом барбекю — рецепт

Тофу під соусом барбекю

Візьміть інгредієнти:

  • 1 ст. л. соусу адобо
  • 2 ч. л. коричневого цукру
  • 1/4 чашки кетчупу
  • 2 ст. л. арахісового або оливкової олії
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. води
  • сіль — за смаком

Обсмажте тофу на грилі з обох сторін близько 5-7 хвилин.

В окремій мисці перемішайте соус адобо, коричневий цукор, сіль, кетчуп, арахісове масло, соєвий соус і воду.

Обваляйте тофу в отриманому соусі і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте также: Що таке спрінг-ролли і як їх приготувати — смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття