Menu
Що приготувати з полуниці – смачні рецепти

Що приготувати з полуниці – смачні рецепти

Що приготувати з полуниці – смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Полуниця – це сезонна ягода і застати її на ринках або в магазині ми можемо протягом двох місяців. Яскрава, соковита і смачна ягода полюбилася всьому світу. З нею готують молочні коктейлі, смузі, використовують у випічці та багатьох інших стравах.

У цій статті розповімо як приготувати страви з полуницею, які викличуть тільки захоплення.

Глазурована полуниця – рецепт

Глазурована полуниця

Вам знадобляться:

  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 2 ч. л. лимонного соку
  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • 450 г полуниці

З'єднайте в каструлі вершкове масло, цукор, лимонний сік і корицю. Поставте на середній вогонь і готуйте, поки суміш не почне загусати. Приберіть сироп з плити і обваляйте в ньому ягоди. Подавайте з кулькою морозива. Смачного!

Швидкий полуничний чізкейк – рецепт

Швидкий полуничний чізкейк

Вам знадобляться:

  • 55 г м'якого сиру брі
  • 360 г вершкового сиру

вершковий сир

  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. лимонного соку
  • 240 г нарізаної полуниці
  • 1/2 склянки звичайного або глазурованого мигдалю
  • мед – за бажанням

З'єднайте і збийте за допомогою блендера сир брі без скоринки, вершкової сир, лимонний сік і цукор.

Розділіть полуницю навпіл і розкладіть частину по склянках. Зверху викладіть сирну масу. Повторіть процедуру ще раз. Прикрасьте медом – за бажанням.

Смачного!

Швидкий пиріг з полуницею – рецепт

Швидкий пиріг з полуницею

Візьміть інгредієнти:

  • 500 г полуниці
  • 140 г борошна
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 1 склянка цукру
  • 1 яйце
  • 1/4 склянки вершкового масла, нарізаного кубиками

Вершкове масло

Візьміть 20-ти сантиметрову форму і розподіліть по дну нарізану полуницю.

З'єднайте цукор, борошно, розпушувач, збите яйце. Добре перемішайте. Розподіліть масу поверх полуниці, а зверху розкладіть кубики масла.

Відправте пиріг в духовку на 45 хвилин при 190 градусах. Якщо тісто почне підніматися, а ягоди пузиритися – пиріг готовий. Дайте йому трохи охолонути і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Що приготувати з персиків – оригінальні страви

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття