Що приготувати з курячої грудки — найнезвичайніші і смачні рецепти
Куряча грудка — це смачне, корисне і універсальне м'ясо. З ним можна приготувати безліч апетитних страв, не боячись експериментувати.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Куряча грудка — це смачне, корисне і універсальне м'ясо. З ним можна приготувати безліч апетитних страв, не боячись експериментувати.
Пропонуємо кілька незвичайних рецептів для тих, кому набридла звичайна прісна куряча грудка. Такими стравами ви обов'язково здивуєте своїх рідних і близьких.
Куряча грудка з арахісової пастою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 100 г курячої грудки
- 40 г арахісової пасти
- 10 мл світлого соєвого соусу
- 5 г цукру
- 10 мл кунжутної олії
- 20 г огірків
- Насіння кунжуту
Насамперед добре промийте і очистіть м'ясо від шкірки. Відваріть її, а потім дайте охолонути.
Тим часом приготуйте соус. Для цього з'єднаєте арахісову пасту, соєвий соус, цукор і кунжутну олію. Добре перемішайте суміш.
Готову курку розділіть на волокна і перемішайте з половиною соусу.
Промийте і очистіть від шкірки огірок. Наріжте його соломкою і з'єднайте з соусом, що залишився.
Викладіть почергово шарами огірок і курку в соусі. Прикрасьте насінням кунжуту і подавайте до столу.
Смачного!
Більше цікавих рецептів читайте в статті Готуємо котлети по-київськи – 3 вишуканих і смачних рецепти
Куряча грудка зі шпинатом і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 курячих грудки
- 1 ст. л. солі
- 2 ст. л. оливкової олії
- 2 зуб. часнику
- 1/4 склянки соусу песто
- 4 ст. л. вершкового сиру
- 3/4 склянки подрібненої моцарелли
- 1/2 склянки томатів
- 1/2 склянки шпинату (міні)
Добре промийте м'ясо і зробіть надрізи вздовж, щоб утворилася кишеня. Посоліть курячі грудки.
В окремій ємності з'єднайте подрібнений часник, песто, вершковий сир і моцареллу. Добре перемішайте масу. Начиніть курячі грудки в'яленими томатами і шпинатом. Після цього в кожен шматочок м'яса покладіть сирну масу.
Готові курячі грудки викладіть на деко і відправте в духовку випікатись на 20 хвилин при 170 градусах.
Смачного!
Курячі грудки з хрустким хумусом і овочами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 курячих грудки
- 1 цукіні
- 1 жовтий або зелений кабачок
- 1 цибулина
- 200 г хумус
- 1 ст. л. оливкової олії
- 2 лимона
- 1 ч. л. меленої паприки
Перш ніж приступити готувати, дістаньте з холодильника курку. Вона повинна полежати при кімнатній температурі близько години.
Добре промийте і наріжте дольками цукіні, кабачок і цибулю. Додайте до них сіль, перець і збризніть оливковою олією. Ретельно перемішайте овочі і викладіть на деко, змащене олією.
М'ясо витріть за допомогою паперового рушника і викладіть поряд з овочами на деку. Змастіть курку хумусом і посипте паприкою. Потім полийте все лимонним соком.
Відправте страву в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Смачного!
Читайте також: Як приготувати куряче філе з сиром у винному соусі — смачні рецепти
Информация и рецепты, изложенные в этом Блоге, могут не соответствовать ожиданиям пользователя, представлены к использованию без учета индивидуальных особенностей здоровья пользователя и применяются им по своему усмотрению и под личную ответственность.
Информация, документы и сопутствующие графические материалы и рецепты, взятые из других источников и опубликованные на этом сайте https://milkalliance.com.ua/, могут содержать технические погрешности и опечатки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття