Що приготувати з індичкою — смачні і незвичайні рецепти
Що приготувати з індичкою — смачні і незвичайні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
М'ясо індички — дуже дієтичне, оскільки містить мінімальну кількість жирів і дуже багато білка. До того ж, воно ідеально підійде тим, хто стежить за своєю фігурою. Пропонуємо кілька смачних і легких рецептів з індички.
Індичка по-мексиканськи — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 помідор
- 1 цибуля
- 360 г готової індички
- 8 кукурудзяних коржів
- 2 ст. л. сметани
- 2 ст. л. кінзи
- 1 авокадо
- 8 ст. л. соусу сальса
- 200 г салату ромена
- 100 г тертого сиру чеддер
У першу чергу слід відварити філе індички.
Подрібніть цибулю і тушкуйте разом з помідорами на середньому вогні протягом 20 хвилин. Потім додайте м'ясо і готуйте ще 3 хвилини.
Візьміть кукурудзяні коржі і збризніть їх оливковою олією. Відправте коржі в духовку, щоб вони стали рум'яними.
Авокадо слід очистити і подрібнити до однорідного стану. Отриману масу з'єднайте з соусом сальса, подрібненою кінзою і сметаною. Добре перемішайте і наповніть коржі разом з тушкованим м'ясом, томатами, цибулею і додайте подрібнений салат.
Посипте тертим сиром і подавайте до столу.
Смачного!
Табуле з індичкою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г індички
- 50 г булгура
- 2 помідори
- 1 червона цибуля
- 1 зуб. часнику
- 1/2 лимона
- 2 ст. л. грецького йогурту
- 2 ст. л. подрібненої петрушки
- 2 ст. л. подрібненої м'яти
- 1/2 ч. л. перцю паприка
Промийте і наріжте м'ясо індички невеликими шматочками.
Візьміть невелику ємність і з'єднайте в ній йогурт, часник, паприку і лимонний сік. Перемішайте маринад і змастіть індичку.
Відваріть булгур до готовності. Додайте до нього подрібнену цибулю, помідори, петрушку і м'яту. Збризніть лимонним соком і добре перемішайте масу.
Шматочки м'яса обсмажити на грилі або антипригарній сковороді протягом 10 хвилин.
Візьміть салатницю і перекладіть туди булгур з овочами, потім додайте м'ясо і добре перемішайте.
Готово!
Локшина з індичкою і стручкової квасолею — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г фаршу з індички
- 100 г пшеничного локшини
- 100 г стручкової квасолі
- 6 пір'я зеленої цибулі
- 2 зуб. часнику
- Сік з 1 лайма
- 3 ст. л. соусу хойсин
- 1 ст. л. соусу чилі
- 1 ст. л. рослинної олії
У першу чергу відваріть локшину до готовності. В кінці приготування додайте квасолю і проваріть локшину ще 2 хвилини. Потім злийте воду і перекладіть локшину з квасолею в миску.
Приготуйте соус. Для цього з'єднаєте соус хойсин, соус чилі і сік лайма.
Візьміть чавунну сковороду, розігрійте олію і обсмажте фарш з індички. Потім додайте подрібнений часник і продовжуйте готувати ще хвилину.
Додайте в сковороду соус і готуйте, поки він не загусне. Потім додайте локшину, квасолю і половину подрібненої цибулі. Добре перемішайте і продовжуйте готувати ще кілька хвилин.
Перекладіть локшину по тарілках, присипте цибулею, що залишилася і прикрасьте дольками лайма.
Готово!
Читайте також: Що приготувати з курячої грудки — найнезвичайніші і смачні рецепти
Информация и рецепты, изложенные в этом Блоге, могут не соответствовать ожиданиям пользователя, представлены к использованию без учета индивидуальных особенностей здоровья пользователя и применяются им по своему усмотрению и под личную ответственность.
Информация, документы и сопутствующие графические материалы и рецепты, взятые из других источников и опубликованные на этом сайте https://milkalliance.com.ua/, могут содержать технические погрешности и опечатки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття