Menu
Новорічна закуска для гурманів — як та з чим подати на стіл рибні делікатеси

Новорічна закуска для гурманів — як та з чим подати на стіл рибні делікатеси

Бутерброд з маслом та чорною ікрою, млинці з вершковим крем-сиром і червоною рибою, бутерброд з червоною ікрою та червоною рибою — у цій статті розповідаємо, як та з чим приготувати рибну закуску для новорічного столу.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У новорічну ніч заведено ставити на стіл все найсмачніше, в тому числі такі делікатеси як червона риба, червона та чорна ікра. У цій статті ми зробили добірку — як та з чим подати на стіл ці рибні делікатеси.

Бутерброд з червоною ікрою

Це проста та смачна лагомина, без якої важко уявити новорічний стіл. Щоб зробити такий бутерброд, знадобиться три обов'язкових інгредієнти: білий хліб (батон, багет), м'яке вершкове масло (також можна взяти вершковий крем-сир) і баночка червоної ікри.

масло

Хліб, багет або батон потрібно нарізати тонкими акуратними скибочками (для таких бутербродів можна купити нарізаний хліб), намастити шматочки хліба м'яким вершковим маслом або вершковим крем-сиром і викласти зверху червону ікру. За бажанням, на бутерброд з червоною ікрою можна додати трошки зелені, шматочок лимона або авокадо.

Бутерброд з червоною ікрою

Бутерброд з чорною ікрою

Точно так само, як і бутерброди з червоною ікрою, готуються й бутеброди з чорною ікрою. Вам знадобиться білий хліб, м'яке вершкове масло, баночка чорної ікри й один лимон. Хліб змастіть маслом, чайною ложкою викладіть трохи чорної ікри, додайте маленький шматочок лимону — і смачного!

Бутерброд з чорною ікрою

Бутерброд з червоною рибою та червоною ікрою

Ще один варіант рибного бутерброда для новорічного столу — бутерброд з червоною рибою та червоною ікрою. Вам знадобиться білий хліб, м'яке вершкове масло, слабосолона сьомга або форель, трохи кропу. Хліб наріжте акуратними квадратиками, без скоринки. Намастіть хліб вершковим маслом, на одну половинку покладіть шматочок риби, на іншу — червону ікру. Прикрасьте бутерброди зеленню.

масло

Сирний бутерброд з червоною ікрою

Ще один смачний вид холодної закуски — сирний бутерброд з червоною ікрою. Щоб його приготувати, вам знадобиться один невеликий багет, одне зварене яйце, 50 грамів твердого сиру (такого як російський або голландський), одна столова ложка майонезу, червона ікра, зелень для прикраси (петрушка або кріп).

сир

Сир і яйце подрібніть на дрібній тертці, додайте майонез та перемішайте. Скибочки багета обсмажте на сковороді, щоб вони стали золотистого кольору. Зачекайте, щоб грінки охололи. Викладіть на грінки сирно-яєчну суміш, прикрасьте червоною ікрою та зеленню. Смачного!

Сирний бутерброд з червоною ікрою

Більше ідей для бутербродів — читайте в статті Перекус на швидку руку — 12 ідей для смачних бутербродів

Млинці з вершковим сиром та червоною рибою

Багато смачних страв, в тому числі для новорічного столу, можна приготувати з тонкими млинцями: млинці з сиром та сухофруктами, млинці з сирно-грибною начинкою, млинці з шинкою та сиром проволоне, млинці з моцарелою та салямі. Також, смачні млинці виходять з вершковим сиром і червоною рибою.

Млинці з вершковим сиром та червоною рибою

Рецепти тонких млинців — у статті Як та на чому приготувати смачні тонкі млинці — 5 рецептів

Щоб приготувати млинці з рибною начинкою, вам потрібно підсмажити тонкі млинці, змастити млинець вершковим крем-сиром або плавленим сиром з вершковим смаком, викласти на млинець кілька шматочків червоної риби, згорнути млинець в трубочку та нарізати трубочку по діагоналі. Викладіть млинці на тарілку, прикрасьте зеленню — і можна подавати на стіл!

керм-сир

Млинці з начинкою з сьомги та сметани

Щоб приготувати таку начинку, вам знадобиться копчена сьомга, огірок, сметана, ікра мойви, лимонний сік, сіль та перець. Огірок і сьомгу подрібніть, перемішайте зі сметаною, додайте трохи ікри мойви й трошки лимонного соку, посоліть та поперчіть. Викладіть начинку на млинці, скрутіть млинці трубочкою та наріжте по діагоналі.

Млинці з начинкою з сьомги та сметани

Читайте також: Як і з чим приготувати солону начинку для млинців — найкращі рецепти

За матеріалам home-restaurant.ru, ivona.bigmir.net

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття