Menu
Готуємо страви мексиканської кухні – смачні рецепти буріто

Готуємо страви мексиканської кухні – смачні рецепти буріто

Готуємо страви мексиканської кухні – смачні рецепти буріто

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Буріто – мексиканська страва, основа якого складається з тортильї та найрізноманітніших начинок. Така страва відмінно підійде для сніданків, перекусів, легких вечерь і великої компанії. У цій статті підібрані неймовірно смачні і прості рецепти буріто, які ви з легкістю зможете приготувати вдома.

Буріто з яловичим фаршем, квасолею і помідорами – рецепт

Буріто з яловичим фаршем, квасолею і помідорами

Вам знадобиться:

  • 1 помідор
  • 80-100 г салату айсберг
  • 70 г сиру чеддер

Сир чеддер Славія

  • 1 банка консервованої квасолі
  • 1-2 ч. л. рослинної олії
  • 250 г яловичого фаршу
  • 2 ч. л. меленого перцю чилі
  • 120 г соусу сальса
  • 4 тортильи
  • сметана – за смаком

Сметана Славія

  • сіль – за смаком

Наріжте невеликими шматочками помідори. Нашаткуйте салат і натріть сир на крупній тертці. Злийте рідину з квасолі.

Розігрійте олію на сковороді і обсмажте яловичину з чилі близько 7 хвилин. Потім додайте квасолю, сальсу і тушкуйте ще 10 хвилин. Коли начинка буде майже готова, додайте сіль. Зніміть з вогню, додайте сир і добре перемішайте.

Розділіть начинку на рівні частини. Викладіть їх на тортильї, додайте помідори, салат і загорніть буріто. Подавайте зі сметаною.

Смачного!

Буріто з стейком, авокадо і болгарським перцем – рецепт

Буріто з стейком, авокадо і болгарським перцем

Вам знадобиться:

  • 680 г стейка рибай
  • 1/4 ч. л. приправи для стейка
  • 1 цибулина
  • 1 червоний болгарський перець
  • 1 авокадо
  • 200 г твердого сиру

Твердий сир Славія

  • 200 г напівтвердого сиру
  • 5 гілочок кінзи
  • 4 тортильї
  • сіль і перець – за смаком
  • сметана

Наріжте яловичину тонкими скибочками. Посипте спеціями, сіллю і перцем. Залиште м'ясо на 10 хвилин.

Наріжте цибулю півкільцями, авокадо і болгарський перець – великими шматочками, а сир натріть на крупній тертці. Подрібніть кінзу.

Розігрійте сковороду і обсмажте на середньому вогні перець і цибулю протягом 5 хвилин. Додайте кінзу і перемішайте. Якщо в сковороді залишився сік від овочів, видаліть його паперовим рушником. Потім додайте м'ясо, добре обсмажте його і посипте начинку сиром.

Заздалегідь підігрійте коржі на сухій сковороді. Викладіть гарячу начинку і авокадо. Загорніть і подавайте зі сметаною.

Смачного!

Буріто з куркою, шинкою і ананасами – рецепт

Буріто з куркою, шинкою і ананасами

Вам знадобиться:

  • 2 курячі грудки без шкіри і кісток
  • 2 ч. л. чебрецю
  • 2 ч. л. орегано
  • 2 ч. л. рослинної олії
  • 100 г моцарели

Моцарела Яготинська

  • 250 г консервованих ананасів
  • 100 г шинки або ковбасок
  • 1/2 болгарського перцю
  • 1 халапеньйо або чилі
  • 3-4 тортильї
  • 4 ложок томатного соусу для піци
  • сіль і перець – за смаком

Приправте м'ясо сіллю, перцем, орегано і половиною чебрецю. Розігрійте масло на сковороді і обсмажте м'ясо до готовності. Потім остудіть і наріжте скибочками.

Сир натріть на крупній тертці, а шинку, ананаси, халапеньйо і болгарський перець наріжте невеликими шматочками.

Кожну тортилью змастіть соусом і викладіть трохи сиру, курку, ананасів, болгарського і гострого перців, шинку і посипте спеціями. Загорніть буріто і обсмажте на грилі або звичайній сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

Готово!

Буріто з креветками – рецепт

Буріто з креветками

Візьміть інгредієнти:

  • 100 г рису
  • 12 середніх креветок
  • 1 невелика цибулина
  • 1/2 червоного болгарського перцю
  • 1/2 зеленого болгарського перцю
  • 100 г твердого сиру

Твердий сир Славія

  • 1 банка консервованої квасолі
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 35 г приправи для тако
  • 200 мл води
  • 4 тортильї

Відваріть і остудіть рис. Очистіть і розріжте на кілька частин креветки. Болгарський перець і цибулю наріжте на невеликі шматочки. Натріть сир на крупній тертці. Злийте воду із банки з квасолею.

Розігрійте масло в сковороді і обсмажте цибулю з перцем. Додайте спеції і готуйте ще хвилину. Потім додайте квасолю, воду і тушкуйте протягом 10 хвилин. Всипте рис з креветками і готуйте ще 5 хвилин. Повинна випаритись вся волога.

Готову начинку розподіліть по тортильї, посипте сиром і загорніть. Потім обсмажте буріто на середньому вогні протягом 5 хвилин з кожного боку.

Готово!

Читайте також: Кесаділья, буріто, енчіладо, тако, начос — 5 страв мексиканської кухні

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття