Готуємо смачні і незвичайні великодні десерти — 3 рецепти
Готуємо смачні і незвичайні великодні десерти — 3 рецепта
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Оригінальні шоколадні яйця з абрикосовою начинкою, печиво у вигляді курчат і великодні тістечка — підготували для вас добірку смачних і незвичайних десертів до свята.
Шоколадне яйце з начинкою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 8 шоколадних яєць
- 150 г вершкового сиру
- 125 мл вершків
- 30 г цукрової пудри
- 2 ст. л. абрикосового джему
- 1 ст. л. вершкового масла
- 2 ч. л. апельсинового соку
- 1/2 ч. л. лимонного соку
Насамперед слід зрізати верхівки з шоколадних яєць. Для цього нагрійте ніж в гарячій воді і акуратно приберіть верхівку. Потім видаліть іграшку. В ідеалі, щоб яйця всередині спочатку були порожніми. Підготовлені яйця відправте в холодильник.
Готуємо начинку. Для цього з'єднаєте вершковий сир з цукровою пудрою, лимонним соком і вершками. Перемішайте масу до однорідної кремової консистенції. Відправте в холодильник на пів години. Ця суміш буде білком.
Візьміть іншу ємність і з'єднайте в ній масло, абрикосовий джем і апельсиновий сік. Ця суміш буде за "жовток".
Формуємо десерт: наповніть кремом кожне яйце, зробіть поглиблення і додайте абрикосову масу.
Охолодіть десерти і подавайте до столу.
Готово!
Печива-курчата — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 пачка борошна (суміш для лимонного пирога)
- 9 шт. мармеладу (апельсинові дольки)
- 2 яйця
- 1/2 склянки вершкового масла
- Жменя шоколадних драже
Від апельсинових мармеладок відріжте краєчка трикутної форми. Вони будуть в якості дзьобів для курчат.
В окремій ємності з'єднайте суміш для лимонного пирога, яйця і масло. Добре перемішайте масу і замісіть тісто. З отриманого тіста сформуйте 18 куль середнього розміру і стільки ж маленького.
Візьміть деко для випічки і зберіть курчат: середня кулька — тіло, маленька — голова.
Викладіть очі з драже і дзьоби з мармеладу.
Відправте печиво в духовку на 10-15 хвилин при 200 градусах.
Готово!
Великодні тістечка — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 6 склянок рисових пластівців
- 300 г маршмелоу
- 100 г білого шоколаду
- 2 ст. л. вершкового масла
- Кілька крапель харчового барвника
З'єднайте вершкове масло і маршмелоу. Відправте в мікрохвильовку на дві хвилини, щоб маса розтопилася. Потім додайте рисові пластівці і добре перемішайте масу.
Візьміть харчовий папір і викладіть масу рівним шаром. Потім за допомогою форми виріжте яйця. Відправте заготовки в холодильник на 15 хвилин. Після цього вставте в кожну паличку.
Розтопіть шоколад на водяній бані і розлийте по мисках (стільки мисок, скільки у вас є барвників). В кожну з них додайте харчовий барвник і полийте кожне тістечко.
Готово!
Читайте також: Як спекти смачну великодню паску крафін — всі секрети приготування
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття