Menu
Готуємо незвичайні і смачні страви з кабачків — 3 рецепти

Готуємо незвичайні і смачні страви з кабачків — 3 рецепти

Солодкі, солоні або навіть пряні страви можна приготувати лише з одного продукту — кабачка.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Солодкі, солоні або навіть пряні страви можна приготувати лише з одного продукту — кабачка. До того ж ці сезонні овочі дуже корисні, оскільки містять велику кількість вітаміну А і легко засвоюються.

Фріттата з кабачками і сиром — рецепт

Фріттата з кабачками і сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 склянки кабачків, нарізану кружальцями
  • 4 яйця
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/4 ч. л. перцю
  • 2 яєчних білка
  • 60 г тертого сиру

Твердий сир

  • 1 зуб. часнику
  • 1/2 ч. л. подрібнений свіжий розмарин
  • 1 ст. л. оливкової олії

Подрібніть часник і обсмажте на оливковій олії протягом хвилини. Додайте скибочки кабачка і готуйте, періодично перевертаючи їх. Посоліть і поперчіть їх.

В окремій ємності збийте яєчні білки і яйця. Додайте подрібнений розмарин, сіль і перець. Отриманою сумішшю залийте кабачки і готуйте, поки яйця не схопляться по бокам.

Потім посипте страву тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 3 хвилини.

Готово!

Запечені чіпси із кабачків — рецепт

Запечені чіпси із кабачків

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 невеликих кабачка
  • 2 ст. л. молока

Молоко

  • 1/4 склянки хлібних крихт
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1/4 склянки тертого сиру
  • 1/4 ч. л. солі
  • Щіпка перцю
  • Щіпка часникового порошку

У невеликій ємності з'єднайте пармезан, хлібні крихти, часниковий порошок, сіль і перець. Кабачки наріжте кружальцями.

В окрему ємність налийте молоко. Потім опустіть скибочки кабачка в молоко, а після цього в паніровку. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 30 хвилин.

Готово!

Запечені кабачки з помідорами — рецепт

Запечені кабачки з помідорами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 невеликих кабачка
  • 3 помідори
  • 1,5 склянки кукурудзяного зерна
  • 1/2 склянки подрібнених горіхів
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1/4 склянки тертого сиру

Візьміть форму для випічки і змастіть її олією. Потім викладіть шарами нарізані на скибочки цукіні, кукурудзу і помідори.

Посипте подрібненими горіхами і тертим сиром. Після цього накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім приберіть фольгу і готуйте ще 10-15 хвилин.

Готово!

Читайте також: Час кабачків — 5 смачних страв, які можна приготувати з кабачками

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття