Menu
Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепти

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепти

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепта

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У літні спекотні дні хочеться, щоб обід був швидким і легким. З таким завданням відмінно справляються холодні супи, які не потребують багато часу в приготуванні і хитромудрих інгредієнтів.

Пропонуємо смачні і в той же час оригінальні холодні супи, які стануть одними із ваших улюблених.

Болгарський суп Таратор — рецепт

Болгарський суп Таратор

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2-3 невеликих огірка
  • 2 зуб. часнику
  • 500 мл кефіру

Кефір

  • Пучок кропу
  • Невелика жменя волоських горіхів

Подрібніть кріп і часник. Посоліть і разімніть виделкою, щоб пішов сік. Потім влийте кефір і перемішайте масу.

Натріть огірки і подрібніть горіхи. Обсмажте їх на сухій сковороді.

Додайте в миску з кефіром огірки і посипте горіхами.

Смачного!

Суп з авокадо та креветками — рецепт

Суп з авокадо та креветками

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 велике авокадо
  • 2 середніх огірка
  • 1 зуб. часнику
  • 100 мл натурального йогурту

Йогурт

  • Мінеральна вода
  • Жменя заморожених креветок

Креветки залийте окропом і залиште на 10 хвилин.

Очистіть авокадо і огірок. Наріжте його великими скибочками. Очистіть і подрібніть часник. Потім перекладіть овочі в блендер і додайте йогурт, сіль і перець. Добре перемішайте масу. Додайте мінеральну воду, щоб довести страву до потрібної консистенції.

Коли креветки розморозились, очистіть їх. Подавайте разом з супом.

Готово!

Французький суп Вішісуаз — рецепт

Французький суп Вішісуаз

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 середніх бульби картоплі
  • 2 стебла цибулі порею
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 500 мл курячого бульйону
  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 200 мл вершків
  • Пучок зеленої цибулі
  • 1 середній огірок

Подрібніть ріпчасту цибулю і цибулю порей. Очистіть і наріжте невеликими шматочками картопля.

Вершкове масло розтопіть в каструлі з товстим дном. Ріпчасту цибулю обсмажте до м'якості, потім додайте порей і продовжуйте готувати ще кілька хвилин. Потім додайте картоплю і влийте курячий бульйон. Варіть до готовності картоплі, посоліть і поперчіть суп.

Влийте холодні вершки і подрібніть масу за допомогою блендера. Дайте охолонути і посипте нарізаним огірком і зеленою цибулею.

Смачного!

Читайте також: Як приготувати літній суп гаспачо — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття