Menu
Готуємо макарони по-флотськи – 3 смачних рецепти

Готуємо макарони по-флотськи – 3 смачних рецепти

Готуємо макарони по-флотськи – 3 смачних рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Всім знайома страва домашньої кухні – макарони по-флотськи. Вона з'явилася приблизно в 50-і роки XX століття, і з тих пір завоювала серця мільйонів. У цій статті ми розповімо, як приготувати таку домашню, оригінальну і смачну страву, як макарони по-флотськи для всієї родини.

Макарони по-флотськи в білому соусі – рецепт

Макарони по-флотськи в білому соусі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 г макаронів
  • 300 м'ясного фаршу (свинина + яловичина)
  • 2 ріпчаста цибуля
  • 3 ст. л. рослинної олії (для обсмажування)
  • сіль і перець – за смаком

Для приготування соусу вам знадобиться:

    • 80 г вершкового масла

Вершкове масло

    • 1 ст. л. борошна
    • 300 мл молока

Молоко

  • сіль і мускатний горіх – за смаком

Відправте макарони в киплячу підсолену воду і варіть до готовності. Тим часом приготуйте соус і фарш. Обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте м'ясо. Тушкуйте до готовності, добре помішуючи. Посоліть і поперчіть фарш, потім перекладіть в миску. Фарш готовий! У цій же сковороді розтопіть вершкове мало і поступово додайте борошно, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Потім вливайте молоко, також постійно помішуючи до загустіння протягом 2 хвилин. Додайте сіль, перець і мускатний горіх.

Готові макарони перекладіть в сковороду з соусом, додайте фарш і перемішайте. Готово!

Про те, як приготувати класичний рецепт страви, а також поради читайте в статті Все геніальне просто – секрети та рецепти макаронів по-флотськи

Макарони по-флотськи з тушонкою – рецепт

Макарони по-флотськи з тушонкою

Вам знадобиться:

  • 100 г макаронів
  • 300 г м'ясної тушонки (яловичий або свинячий)
  • 1 морква
  • 1 ріпчаста цибуля
  • сіль за – смаком
  • рослинна олія

Відваріть макарони в підсоленій воді. Тим часом приготуйте овочеву заправку: натріть моркву на великій тертці, подрібніть цибулю і обсмажте все на рослинній олії (спочатку моркву, а потім додайте цибулю). Додайте тушонку, перемішайте і злегка обсмажте.

Змішайте готову заправку з макаронами і можете подавати. Смачного!

Макаронів по-флотськи з томатною пастою – рецепт

Макаронів по-флотськи з томатною пастою

Візьміть інгредієнти: 

  • 200 г макаронів
  • 150 г м'яса (свинина, яловичина)
  • 1 ріпчаста цибуля
  • орегано, сіль – за смаком
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • рослинна олія

Подрібніть м'ясо за допомогою м'ясорубки. Нарізану цибулю обсмажте на олії до золотистого кольору. Додайте сюди фарш і тушкуйте на великому вогні. Потім всипте приправи, томатну пасту, трохи води і тушкуйте протягом 10 хвилин на слабкому вогні. Тим часом відваріть макарони в підсоленій киплячій воді. Потім перекладіть в сковороду з фаршем, перемішайте і можете подавати. Смачного!

Читайте також: Швидко, смачно, поживно — як приготувати макарони з плавленим сиром  

Информация и рецепты, изложенные в этом Блоге, могут не соответствовать ожиданиям пользователя, представлены к использованию без учета индивидуальных особенностей здоровья пользователя и применяются им по своему усмотрению и под личную ответственность.
Информация, документы и сопутствующие графические материалы и рецепты, взятые из других источников и опубликованные на этом сайте https://milkalliance.com.ua/, могут содержать технические погрешности и опечатки. 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття