Menu
Готуємо імбирне печиво — смачні рецепти

Готуємо імбирне печиво — смачні рецепти

Готуємо імбирне печиво — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Смачне, хрустке, пряне печиво завоювало багато шанувальників. І спробувавши одного разу, навряд чи вийде його розлюбити.

Пропонуємо кілька ароматних і смачних рецептів улюбленого печива.

Імбирне печиво з ванільним цукром — рецепт

Імбирне печиво з ванільним цукром

Візьміть інгредієнти:

  • 2 ч. л. тертого імбиру
  • 160 г пшеничного борошна
  • 75 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 80 г коричневого цукру
  • 15 г ванільного цукру
  • 1 жовток
  • 1 ч. л. суміші спецій для пряників
  • 1 ч. л. розпушувача
  • щіпка сіль

З'єднайте нарізане великими кубиками холодне масло з коричневим цукром і дрібкою солі. Збийте за допомогою блендера на високій швидкості. Додайте яєчний жовток і знову добре перемішайте до однорідного стану.

Просійте борошно з пряниковими спеціями і ванільним цукром. Порційно всипте цю суміш в блендер разом з тертим імбиром. Замісіть тісто за допомогою блендера і відправте його на годину в холодильник. Потім розкачати тісто качалкою до 1,5 мм товщини. За допомогою фігурних форм виріжте печиво. Перекладіть їх на застеленій пергаментним папером деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-8 хвилин.

Готово!

Імбирне печиво з шоколадом — рецепт

Імбирне печиво з шоколадом

Вам знадобляться:

  • 125 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 200 г цукру
  • 2 г ваніліну
  • 80-90 г імбиру
  • 4 яйця
  • 250 г пшеничного борошна
  • 1 ч. л. соди
  • 400 г темного шоколаду
  • 200 г родзинок

Збийте масло кімнатної температури з цукром до однорідної консистенції. Всипте ванілін і вбивайте по черзі яйця, кожен раз добре збиваючи масу. Додайте тертий імбир, просіяне борошно з содою, тертий шоколад і родзинки. Добре перемішайте тісто. Присипте робочу поверхню борошном, розкатайте тісто і виріжте печиво за допомогою спеціальних форм.

Деко для запікання змастіть маслом і викладіть печиво. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Приємного чаювання!

Читайте також: Як спекти мигдальне печиво — смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття