Menu
Джерело: pexels.com

Горіховий Спас 2018 — як швидко приготувати смачну випічку з горіхами

У цій статті ми розповімо про те, що і як приготувати на Горіховий Спас. Всі рецепти, які ми підібрали в цій статті, дуже прості — часу вони займають не більше 1 години. 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Як ви знаєте, слідом за Медовим Спасом, який відзначається 14 серпня, і Яблучним Спасом, який відзначається 19 серпня, ми святкуємо Горіховий Спас, який припадає на 29 серпня. Горіховий Спас також відомий як Хлібний Спас і Третій Спас.

У цій статті ми розповімо про те, що і як приготувати на Горіховий Спас. Нагадаємо, що за день до Третього Спаса закінчується Успенський піст, а це означає, що в Горіховий Спас можна вживати всі продукти.

Всі рецепти, які ми підібрали в цій статті, дуже прості — часу вони займають не більше 1 години. Просто і смачно! Почнемо!

Як приготувати смачний пиріг за півгодини рецепт пирога з горіхами

  • 2,3 склянки борошна
  • 3 яйця
  • 100 грамів м'якого вершкового масла
  • 1,5 склянки цукру (білого або коричневого)
  • 2 чайних ложки соди
  • 2 чайних ложки пекарського порошку
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 0,3 склянки молока
  • М'якоть 2 невеликих стиглих бананів
  • 1 склянка подрібнений горіхів

У великій тарілці збийте вершкове масло, ваніль та цукор. Продовжуйте збивати, додаючи яйця по одному. В іншій тарілці перемішайте борошно, соду, пекарський порошок та сіль. У третій тарілці (або в блендері) перемішайте м'якоть банана з молоком. З'єднайте всі інгредієнти і вимішайте тісто. Коли тісто буде готове, додайте подрібнені горіхи. Духовку розігрійте до 170 градусів. Вилийте тісто у форму для запікання і поставте в духовку на 30-40 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодіть, і можна подавати на стіл. Смачного!

Читайте також: Медовий Спас 2017 — що приготувати на Маковія

Що приготувати на горіховий спас

Смачний пиріг з горіхами як приготувати випічку за одну годину

  • 1,5 склянки борошна
  • 0,8 склянки білого цукру
  • 0,5 склянки коричневого цукру
  • 2,5 чайні ложки пекарського порошку
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 2 чайних ложки кориці
  • 50 грамів м'якого вершкового масла
  • 2 столових ложки розтопленого вершкового масла
  • 0,8 склянки молока
  • 1 яйце
  • 0,5 склянки подрібнених горіхів

У блендері збийте борошно, пекарський порошок, сіль, білий цукор, м'яке вершкове масло, молоко і яйце. В окремій тарілці перемішайте коричневий цукор, корицю, горіхи і розтоплене масло. Форму для запікання змастіть маслом і посипте борошном. Вилийте у форму половину тіста, потім половину суміші з корицею, потім другу половину тіста і другу половину суміші. Запікайте пиріг в розігрітій духовці 30 хвилин. Охолодіть і подавайте на стіл.

Читайте також: Міжнародний День Торта — як швидко приготувати смачну випічку

Що приготувати на горіховий спас

Апельсиновий пиріг з горіхами рецепт

  • 1,5 склянки борошна
  • 1,5 чайних ложки пекарського порошку
  • 1 чашка м'якого вершкового масла
  • 1,3 склянки цукру
  • 4 яйця
  • 2 столових ложки свіжого апельсинового соку
  • 2 столових ложки апельсинової цедри
  • 0,5 склянки подрібнених горіхів
  • 300 грамів родзинок

Вершкове масло добре збийте з цукром. Продовжуючи збивати, додавайте яйця по одному. Борошно перемішайте з пекарським порошком. З'єднайте обидві суміші, щоб вийшло однорідне тісто. Додайте апельсиновий сік, апельсинову цедру, горіхи та родзинки. Добре все перемішайте. Форму для запікання змастіть маслом і посипте борошном. Вилийте тісто у форму і запікайте в духовці приблизно 45 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодіть, і можна подавати на стіл!

Читайте також: Що приготувати з персиками — кращі рецепти смачних десертів

Що приготувати на горіховий спас

Як приготувати вівсяне печиво з горіхами і родзинками простий рецепт

  • 1,5 склянки борошна
  • 1 чайна ложка соди
  • 1 чайна ложка меленої кориці
  • 1 чайна ложка ванілі
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 3 склянки вівсянки
  • 1 чашка м'якого вершкового масла
  • 0,7 склянки коричневого цукру
  • 0,5 склянки білого цукру
  • 2 яйця
  • 0,7 склянки родзинок
  • 0,7 склянки подрібнених горіхів

У тарілці перемішайте борошно, соду, корицю та сіль. Вершкове масло і два види цукру збийте міксером або блендером. Продовжуючи збивати, додайте яйця і ваніль. З'єднайте обидві суміші і добре вимішайте, щоб вийшло однорідне тісто. Додайте вівсянку, родзинки і горіхи, знову все перемішайте. Форму для запікання змастіть маслом, викладіть печиво і запікайте в розігрітій духовці приблизно 10 хвилин. Охолодіть і можна подавати на стіл. Смачного!

Читайте також: Що приготувати з дині — прості рецепти смачних ласощів 

Що приготувати на горіховий спас

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття