Горіховий Спас 2018 — як швидко приготувати смачну випічку з горіхами
У цій статті ми розповімо про те, що і як приготувати на Горіховий Спас. Всі рецепти, які ми підібрали в цій статті, дуже прості — часу вони займають не більше 1 години.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Як ви знаєте, слідом за Медовим Спасом, який відзначається 14 серпня, і Яблучним Спасом, який відзначається 19 серпня, ми святкуємо Горіховий Спас, який припадає на 29 серпня. Горіховий Спас також відомий як Хлібний Спас і Третій Спас.
У цій статті ми розповімо про те, що і як приготувати на Горіховий Спас. Нагадаємо, що за день до Третього Спаса закінчується Успенський піст, а це означає, що в Горіховий Спас можна вживати всі продукти.
Всі рецепти, які ми підібрали в цій статті, дуже прості — часу вони займають не більше 1 години. Просто і смачно! Почнемо!
Як приготувати смачний пиріг за півгодини — рецепт пирога з горіхами
- 2,3 склянки борошна
- 3 яйця
- 100 грамів м'якого вершкового масла
- 1,5 склянки цукру (білого або коричневого)
- 2 чайних ложки соди
- 2 чайних ложки пекарського порошку
- 1 чайна ложка ванілі
- 0,5 чайної ложки солі
- 0,3 склянки молока
- М'якоть 2 невеликих стиглих бананів
- 1 склянка подрібнений горіхів
У великій тарілці збийте вершкове масло, ваніль та цукор. Продовжуйте збивати, додаючи яйця по одному. В іншій тарілці перемішайте борошно, соду, пекарський порошок та сіль. У третій тарілці (або в блендері) перемішайте м'якоть банана з молоком. З'єднайте всі інгредієнти і вимішайте тісто. Коли тісто буде готове, додайте подрібнені горіхи. Духовку розігрійте до 170 градусів. Вилийте тісто у форму для запікання і поставте в духовку на 30-40 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодіть, і можна подавати на стіл. Смачного!
Читайте також: Медовий Спас 2017 — що приготувати на Маковія
Смачний пиріг з горіхами — як приготувати випічку за одну годину
- 1,5 склянки борошна
- 0,8 склянки білого цукру
- 0,5 склянки коричневого цукру
- 2,5 чайні ложки пекарського порошку
- 0,5 чайної ложки солі
- 2 чайних ложки кориці
- 50 грамів м'якого вершкового масла
- 2 столових ложки розтопленого вершкового масла
- 0,8 склянки молока
- 1 яйце
- 0,5 склянки подрібнених горіхів
У блендері збийте борошно, пекарський порошок, сіль, білий цукор, м'яке вершкове масло, молоко і яйце. В окремій тарілці перемішайте коричневий цукор, корицю, горіхи і розтоплене масло. Форму для запікання змастіть маслом і посипте борошном. Вилийте у форму половину тіста, потім половину суміші з корицею, потім другу половину тіста і другу половину суміші. Запікайте пиріг в розігрітій духовці 30 хвилин. Охолодіть і подавайте на стіл.
Читайте також: Міжнародний День Торта — як швидко приготувати смачну випічку
Апельсиновий пиріг з горіхами — рецепт
- 1,5 склянки борошна
- 1,5 чайних ложки пекарського порошку
- 1 чашка м'якого вершкового масла
- 1,3 склянки цукру
- 4 яйця
- 2 столових ложки свіжого апельсинового соку
- 2 столових ложки апельсинової цедри
- 0,5 склянки подрібнених горіхів
- 300 грамів родзинок
Вершкове масло добре збийте з цукром. Продовжуючи збивати, додавайте яйця по одному. Борошно перемішайте з пекарським порошком. З'єднайте обидві суміші, щоб вийшло однорідне тісто. Додайте апельсиновий сік, апельсинову цедру, горіхи та родзинки. Добре все перемішайте. Форму для запікання змастіть маслом і посипте борошном. Вилийте тісто у форму і запікайте в духовці приблизно 45 хвилин. Коли пиріг буде готовий, охолодіть, і можна подавати на стіл!
Читайте також: Що приготувати з персиками — кращі рецепти смачних десертів
Як приготувати вівсяне печиво з горіхами і родзинками — простий рецепт
- 1,5 склянки борошна
- 1 чайна ложка соди
- 1 чайна ложка меленої кориці
- 1 чайна ложка ванілі
- 0,5 чайної ложки солі
- 3 склянки вівсянки
- 1 чашка м'якого вершкового масла
- 0,7 склянки коричневого цукру
- 0,5 склянки білого цукру
- 2 яйця
- 0,7 склянки родзинок
- 0,7 склянки подрібнених горіхів
У тарілці перемішайте борошно, соду, корицю та сіль. Вершкове масло і два види цукру збийте міксером або блендером. Продовжуючи збивати, додайте яйця і ваніль. З'єднайте обидві суміші і добре вимішайте, щоб вийшло однорідне тісто. Додайте вівсянку, родзинки і горіхи, знову все перемішайте. Форму для запікання змастіть маслом, викладіть печиво і запікайте в розігрітій духовці приблизно 10 хвилин. Охолодіть і можна подавати на стіл. Смачного!
Читайте також: Що приготувати з дині — прості рецепти смачних ласощів
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття